Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Clanówka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano to znowu ja nn4926111.1...x3 mam pytanie czy jak zabiłem członka klanu moge dostać za to bana? <druzynie przeciwnej sie to oplacalo bo wygrali> Liczą sie szybkie odpowiedzi.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Specjalnie - Raczej tak, bo widziałem już takie przypadki

Również jak specjalnie ktoś z rooma wychodzi ..

Przypadkowo - Możliwe .. bo inny clan nie wie czy to specjalnie czy przypadkowo ^^

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Lepiej tak nie rób (a jak zrobisz przypadkowo to pisz "lol sry" "what u do" "oooops" itd.) Wystarczy screen i ban (głównie screen od broni, od granata czy miny raczej mniej)

Opublikowano

nie koniecznie ban , liczą się okoliczności w jakich do tego doszlo , chodzi glownie o remis 3 -3 w SnD i gdy ktos popelni samobójstwo albo cos zeby przeciwna druzyna nie zdobyła planta przez co przegra clanówke (ja dostalem za takie cos reporta na starym koncie [moge dac linka])

bez youtuba

Opublikowano

jeśli clan przeciwny na tym zyskał a nie Twój to nie dostaniesz banna

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Wgl nie dostaniesz bana za zabicie członka klanu

Nikt nie dostał,ja dość często jestem na forum nexona i patrze na bany jeszcze nie widziałem takiego..Nie masz się o co bać..

Eot

Opublikowano

Strucel.... Jak zabijesz swojego tak żeby zyskała Twoja druzyna to lecisz z bannem więc sprawdź czy piszesz na pewno o Combacie...

Teraz EOT xD

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Widziałem na stronie NEXON-a raporty takiego typu,że koleś wysadzał swój team ..

I normalnie nawet całe clany leciały z banem ...

Co wy gadacie,że nie można dostać bana .

9368_gold.png

Opublikowano (edytowane)

To mój temat więc hmm... smieszna ta klanowka byla zabilem swojego <przypadkiem> w 1 rundzie po czym zostałęm kickniety 2 osoba crash a 3 wyszła ze wzgledu na lagi x3 było 5vs2 ale clan gral do konca mimo ze przegrał (: Bana napewno nie dostane poniewaz mineły z 3 dni a reporta nie widze przy czym klan przeciwny skorzystal od 3 rundy grac 5 vs2... Jesli opisałęm wszystko to mysle ze ten temat <EOT>

@Down ty mi nie groź :D jeśli juz nie zreportowali to zapewne nie zreportuja pozatym nie pisali nic typu banned a rang nie mieli wysokich : )

Edytowane przez nn49261111

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Jeżeli będziesz zabijał często to tak.

Pojedyncze / przypadkowe zabójstwa raczej się nie liczą.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Moj klan jak gra CW zawsze sie zabija gdy jest zmiana stron bo wtedy nie zalicza zabic ani smierci i nikt z nas nie dostal bana, przeciwnicy robia to samo.

Tak jest zawsze i nie ma za to bana, bo to się nie zalicza do statystyk.

Opublikowano (edytowane)

@up

o to właśnie chodzi żeby nie dać killa np. jak ktoś ma mało hp to go zabijają albo sam się zabija

i jest to banowane pod tytułem Unfair Play jeśli drużyna przez ten incydent odniesie korzyść.

Edytowane przez Qperek
30589.png

Opublikowano

Tak jest zawsze i nie ma za to bana, bo to się nie zalicza do statystyk.

To co z tego,że nigdzie się to nie zapisuje skoro ułatwiasz życie tamtej drużynie .

Wystarczy,że zaraportują się tak jak powiedział kolega za Unfair Game i możesz dostać bana .

9368_gold.png