Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wielki lag i koniec gry ;/

asd1111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, znów mam problem z APB, teraz po pomyślnej instalacji gry, zalogowaniu się, zrobieniu postaci, wbiciu do gry są masakryczne lagi.. Jak już skończył się ten ,,tutorial" i byłem w grze zaczęły się lagi.. Nie małe, lecz strasznie duże.. Po 5-10 sek. gra łapie jednego wielkiego laga i musze wyłączać ją Menedżerem Urządzeń.. Pomocy :(

Szefunio zawsze pomoże ;)

@TheMorteMaster: Grę zainstalowałem bez przerzucania plików na pulpit.. Po prostu przy pobieraniu coś musiało się zwalić xD

Nothing to do here.

Opublikowano

Siemka, znów mam problem z APB, teraz po pomyślnej instalacji gry, zalogowaniu się, zrobieniu postaci, wbiciu do gry są masakryczne lagi.. Jak już skończył się ten ,,tutorial" i byłem w grze zaczęły się lagi.. Nie małe, lecz strasznie duże.. Po 5-10 sek. gra łapie jednego wielkiego laga i musze wyłączać ją Menedżerem Urządzeń.. Pomocy :(

@TheMorteMaster: Grę zainstalowałem bez przerzucania plików na pulpit.. Po prostu przy pobieraniu coś musiało się zwalić xD

Nie gadałem żeby "zrzucić" tylko żeby z tamtąd zainstalować 1 raz pliki bez zrzucania :D. Ile ramu? ;>

Opublikowano

Nie reinstallowałem teraz.. Nie działa :( Straszne lagi.. I nie wszystko widać.. Jak zlagowało (więc miałem dużo czasu xD) zobaczyłem że nie widać drogi i broni.. Pierwszym razem nie widziałem rąk..

Przy pierwszym razie włączyło się takie coś: ,,Bug report" i tam coś pisało że chyba jest błąd z DirectX'em.. (O ile dobrze pamiętam gra przy instalacji zainstalowała mi jakiegoś DirectX'a..) W ,,dxdiag'' zobaczyłem że mam DirectX 9..

PS. Już gdy wybiorę spawn mam lagi..

Nothing to do here.

Opublikowano

Nie wszystko widać ponieważ nie nadąża sie wczytywać... więc nie masz się czemu dziwić... apb potrzebuje na spokojne granie chyba 3 gb ramu DirectX 9 nie ma tu dużo do tego. sprawdz rekomendowane zalecenia gry i dopasuj do swojego kompa i stwierdz czy twoj pc nadaje sie do apb ; d

Opublikowano

Przy instalacji same wymagania gry z parametrami kompa się porównują.. Wyszło tylko że mam za mało RAM'u..

Nothing to do here.

Opublikowano

Przy instalacji same wymagania gry z parametrami kompa się porównują.. Wyszło tylko że mam za mało RAM'u..

Gra strasznie dużo zżera ramu :P, zakup sobie z 2gb jeszcze.

Opublikowano

To na pewno wina Ramu. Ja mam 2GB i mam przez pierwsze półgodziny lagi z około 20FPS ( czasem więcej czasem mniej, zależy co robię) pomimo tego że nic poza APB nie włączam. I tak dziwie się, że przy 1GB Ramu gra w ogóle Ci się włącza.

Spis modów do 1.5_01.

http://www.mpcforum.pl/topic/342769-spis-modow-do-15-01/

Zbieram plusy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...