Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

anty x-ray, to tylko "pic na wode" że tak powiem, to nie działa... nawet jak ten "plugin" jest na serwie to i tak możesz używać x-ray'a sam sprawdzałem. :D

21ca0r4.jpg

Opublikowano

anty x-ray, to tylko "pic na wode" że tak powiem, to nie działa... nawet jak ten "plugin" jest na serwie to i tak możesz używać x-ray'a sam sprawdzałem. :D

To jednak się mylisz mam NSCommand i AntyXray i nikt nie widzi surowców :)

Opublikowano

Ja jak grałem na jednym serwerze (nie pamiętam nazwy) i włączyłem x-ray'a to wszystko się lagowało i zamiast klocków było widać żelazo & wywalało z minecrafta, próbowałem jakoś to obejść lecz nic nie działa... Może spróbuje kiedyś napisać taki program który ominie tego anty x-ray'a

Pokój i bezpieczeństwo, bracia.

Działamy w mroku by służyć światłości. Jesteśmy Assassynami.

Nothing is true, Everything is permitted.

Requiescat in Pace

yuma30.png

Walnij delete.png

Opublikowano

Możliwe że działa, ale na serwerze na którym testowałem x-ray'a był anty x-ray i działało normalnie i widziałem wszystkie surowce.

21ca0r4.jpg

Opublikowano

Również zdarzyło mi się że "testowałem" x-raya i po prostu jest anty, co niektóre zamula i nie widać surowców ale tylko tych wyższych a na dole widać pięknie, przy samym bedrocku. Jak na chwile obecna nie ma chyba 100% zabezpieczenia przed x-rayem. :D

@down

Nie kombinuj ;)

Opublikowano

Nie o tym mowa, a problem z żelazem jest najczęściej również na "atrapach" które działają ledwo, zwanymi anty x-rayami. :O