Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec facebooka to fake

-=MacieQ=-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze, patrzcie i płaczcie :

Jak pisałem końca fb nie będzie, a wy sobie wyobrażaliście niewiadomo co.

Tak, terz hejtujcie :-D , i tak dobrze wiecie ze konca faceboooooka nie bedize, Pozdro :>

03a3b470afcf7a61e7fca2fd980a4b7a.png?1314275196

63989389769756300986.png

Opublikowano

Spóźniłeś się z tą odkrywczą wiadomością jakieś 2tyg.

Tak, tak , teraz zacznijcie mówić, że o tym dawno wiedzieliście.

Połowa tego forum sikała w gacie z podniecenia rozwalenia facebooka bo sie naoglądała V for Vendetta itp.

Lepiej żeby wiedzieli.

63989389769756300986.png

Opublikowano

Anonimowi nie chcą zniszczyć facebooka dry.gif

tamta informacja była fakem anonimowi powiedzieli że to grupa ludzi która podszywa się pod nich, co świadczyła nawet jakość filmiku

random.jpg

Opublikowano

Tak, tak , teraz zacznijcie mówić, że o tym dawno wiedzieliście.Połowa tego forum sikała w gacie z podniecenia rozwalenia facebooka bo sie naoglądała V for Vendetta itp.Lepiej żeby wiedzieli.

Wiedzielismy dawno ? tak ,bo odwiedzamy też inne portale ... mpc nie jest jedynym zródłem informacji.

Opublikowano

Wiedzielismy dawno ? tak ,bo odwiedzamy też inne portale ... mpc nie jest jedynym zródłem informacji.

Tak ? A to zastanawiające, bo gdy wy sraliście Anonymous i końcem facebooka ja już dawno wiedziałem , że to fake.

Dziwne było o tym tyle tematów, a jak sie okazało ze to fake to ani jednego :>

CIEKAWE CZEMU B)

@Down

Wiem, dzięki B)

Łap plusa B)

63989389769756300986.png

Opublikowano

Już ktoś o tym pisał... ;)

@PawlikxDD

Myślisz, że Facebook obniża IQ ludzi i robi z nich debili? Takie blachary i techno zjeby (nie mowa o wszystkich ludziach słuchających techno..) to już dawno były, ale teraz o nich pełno, bo w Polsce są tacy ludzie i co raz szybciej świat obiegają zdjęcia, wydarzenia, itd. (dzięki Internetowi i mediom).

refy RMCF

Opublikowano

Ależ ty jesteś szybki, taki temat już był na forum, dokładnie w tym samym dziale. ; o

Widzę inteligencja u Cb rośnie z dnia na dzień.

Łap:

http://www.mpcforum.pl/topic/429819-operacja-facebook-anulowana-anonymous-i-podszywka/page__p__3062020__hl__facebook__fromsearch__1#entry3062020

wyręczyłem cię i teraz spierdalaj.

61250135649803357867.png

Mam wyjebaną sygne!

Opublikowano

Tak, tak , teraz zacznijcie mówić, że o tym dawno wiedzieliście.

Połowa tego forum sikała w gacie z podniecenia rozwalenia facebooka bo sie naoglądała V for Vendetta itp.

Lepiej żeby wiedzieli.

Za to Ty jesteś świetny korzystając z najlepszego źródła informacji w Polsce, czyli kwejka. Może zamiast tam siedzieć z przedszkolem warto się wybrać na reddita/anon twittera/anon blogspota?

Opublikowano

Tak ? A to zastanawiające, bo gdy wy sraliście Anonymous i końcem facebooka ja już dawno wiedziałem , że to fake.Dziwne było o tym tyle tematów, a jak sie okazało ze to fake to ani jednego :>CIEKAWE CZEMU B)@DownWiem, dzięki B) Łap plusa B)

Umówmy sie że jak masz problem to pisz do mnie a nie się zasłaniasz "Wy" .

Wielki kurwa czternastolatek , ja pierdole

Opublikowano

Ehh,a mogli by to zniszczyć wkurwiają mnie już ludzie,którzy cały dzień siedzą na tym Facebooku,nie mają kolegów i zapomnieli jak wydala się mocz.

1314360673-U383046.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...