Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie/Prośba] Jak wypełniać reklamy Sponsorpay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.

otoz mam pewien problem.. nie wiem jak sie wypełnia te reklamy, wypełniłem juz 4 reklamy i jak wypełni się to np. pisze :dziekujemy za wypelnienie forumlarza w nagrode za poswiecony czas juz teraz prezentujemy KUPONY RABATOWE naszych partnerow dzieki ktorym zaoszczedzisz peiniedze.. WTF ? A gdzie SM ? :D no iw alsnei o to chodzi nie wiem jak sie pojawia to to sie trza wylogowac z metin2.pl czekać, mieć otwarta ta strone byc ciagle zalogowanym na mt2.pl ?? ja tego nie kumię xD a i jeszcze dodam że nie zminiam zadnych IP i nie bawie sie żadnym Aol'em. Poniewaz jak tak sie wypełnia to jest to legalize xD prosze o pomoc !!! daje 5* odrazu ! xD i+ /- blagam was

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

I dobrze ,że się nie bawisz Aolem to jest bzdura. Wypełnisz 3 reklamy i więcej nie dostaniesz ,bo wszystko jest to samo.

W sponsorpay za wszystko też nie dostaniesz. nie które dopiero po jakimś czasie przychodzą pamietaj a akceptowaniu na emailu. I podawaniu emaila do tego konta na ktorym zbierasz SM.

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

aha... a czy moglbys ktos dac jakies ssy czy nagrac filmik jak to sie dokladnie robi ? ? ? napewno wielu sie to przyda i napewno autor nie wykopie sie spod +/- ^^

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano (edytowane)

na AOL nie ma co robić bo się nie opłaca ....

przyjdą ci 2 reklamy na 2 miesiące i tracisz tylko czas.

a co do filmiku wpisz na youtube to czego szukasz i masz ; )

Edytowane przez borsukowaty
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...