Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft 24/7 ! ZAPRASZAM! [Dedyk]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Świat ten istnieje już dość długo - około 8 miesięcy. Jednak mapa była rozwijana na początku

przeze mnie, następnie z garstką graczy i to nie 24/7 i wcale to nie oznacza,że na mapie nie ma surowców,

gdyż jest ich mnóstwo, sami się przekonacie. Aktywna społeczność graczy jaka powstaje z dnia na dzień

na serwerze jest trzymana w czujnych rękach administracji, a handel jaki na nim powoli się rozwija

wprowadza w tą grę mnóstwo nowości i radości, "escapady" organizowane na zbieranie surowców

i wiele innych super organizacji sprawia że gra ta sprawia radość i się nie nudzi. Publiczne budynki

są budowane z inicjatywy graczy, po krótkim skonsultowaniu to z Adminem, co zawsze kończy się zgodą :)

Wszyscy gracze znają się nawzajem, a nowi gracze są witani bardzo ochoczo i oczywiście udzielana jest im

niezbędna pomoc, również z zasadami i prawami na serwie. Jedynym mankamentem jest to iż uruchomiliśmy

serwer 24/h u mnie w pracy i musze za niego dokonywać opłaty miesięcznej w wysokości 90 zł ;/ ale obiecuje że to

ja postaram się najwięcej wpłacać. Pierwszego gracza, który wpłaci najwięcej nagrodze adminem już na STAŁE, który będzie

pomagał mi w prawidłowym działaniu serwera! 1 tydzień na serwie jest za darmo, by gracze mogli się zaznajomić i jeśli im się spodoba

zostać na nim, jednak już po tygodniu jest zalecana wpłata choć symbolicznej złotówki, bo naprawdę nie wymagam cudów.

Chodzi tylko o to żeby cała kaska nie leżała na mojej głowie bo jednak 90 zł w plecy to troche dużo... (Wszystkie informacje mogę śmiało udzielić, jak i pokazywać potwierdzenia wpłat, że nie robię tego dla siebie). Reszta zasad na serwie! Zapraszam!

Narazie gra jest przez Hamachi o nazwie: Inverness hasło:minecraft jednak podejrzewam że jak się serwer rozwinie wrzuce go na globalne IP bez Hamachi :)

Jeśli wszysto wypali uruchomimy od razu TeamSpeka :) WBIJAJACIE! :)

post-7493-0-82477400-1314264998_thumb.png

post-7493-0-42371700-1314265053_thumb.png

post-7493-0-79795700-1314265072_thumb.png

post-7493-0-34318300-1314265088_thumb.png

post-7493-0-69280200-1314265109_thumb.png

post-7493-0-07013900-1314265526_thumb.png

• Dodaj nową pozycję...