Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam!

Dzisiaj wyszedł nowy patch do gry. Najnormalniej w świecie próbuję go pobrać, ale mam pewien problem. Otóż pod koniec patchowania, pobieranie zatrzymuje się przy 2-4 sek. do końca i tak przez około 1 minuty. Po tym wszystko się cofa i jest próba zaczęcia od nowa, ale nic się nie dzieje, pasek nawet nie drgnie. Prędkość pobierania wynosi około 30-40 kb/s, cały czas do ściągnięcia 45 mb, paski nawet nie drgną. Co mam z tym zrobić? Próbowałem wyłączyć i włączyć kilka razy i nie pomogło. Proszę o szybką pomoc.

Pozdrawiam

@EDIT

Normalne patchowanie ruszyło, ale prędkość nadal ta sama ;/

Edytowane przez KonanPL

Wróciłem ;]

Opublikowano

Bo to są dwa patche. Pobrał ci się jeden i teraz zaczyna pobierać drugi. On waży więcej dlatego długo ci idzie.

Po prostu włącz lola i czekaj aż się skończy patchować.

JKBC też mam tak długo.

Opublikowano

Cześć, też mam problem z tym pachem, ale trochę inny (pisze tu żeby nie śmiecić).

A więc, włączam lola wszytko jest ok, ale się tak dzieje, że 2 pach się nie ładuję =.= ...

Gdy resetuje lola (wyłączam i włączam) Najpierw LICZY RÓŻNICE (calculating diffrents) potem pojawia się CZAS, przez chwile ciągle się zmienia (nawet o godzinę przy stałej prędkości pobierania). Następnie wzrastają % (na dole i na górze), ale po chwili jakoś około 44 % na pliku "BIN_na0x00000003" pojawia się czas 0:00, a procęt na dole zerują się, na górze cofają się do liczby 33 (czyli na to samo wychodzi, bo tak jest przy starcie =.=)

I jeszcze jedna dziwna rzecz która ma miejsce, (to co jest pokazane na screenach) czas z 0:00 co jakiś czas zmienia się (na sekundę) i powraca. Tylko te wartości są ujemne i nie regularne.

Proszę o szybką pomoc, od razu dziękuje i informuję że będę wdzięczny i rozdam PLUSIKI :P

post-118845-0-30924600-1314265845_thumb.jpg

post-118845-0-67413300-1314265863_thumb.jpg

post-118845-0-03387100-1314265880_thumb.jpg

post-118845-0-15808200-1314265901_thumb.jpg

Opublikowano (edytowane)

zobacz ,że liczba remaining mb ci sie zmienia według tego patrzysz wkoncu skonczy sie patchowac

Edytowane przez Rápido

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

Ja mam tak samo jak kolega UP. Tyle że u mnie nie ma pokazanych MB tylko napis patchowanie a przed tym napisem miałem 0 MB. I tak już od około godziny...

Wiecie o co może chodzić?

Opublikowano (edytowane)

@up to normalne idz poogladaj tv lub pograj w coś innego a to zostaw samo sobie

edit: lub poczytaj topici na naszym forum jak ja :D

Edytowane przez Rápido

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like