Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie wykonane :P

Mam 2 pytania

Jaka nazwa tej nuty co leci w tle?

Na jakiej platformie gracie?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

1 to jest off spring, a reszte muszę się dowiedzieć bo nie ja montowałem

Gramy na Eu West

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Szczerze:

Podobne akcje mam codziennie.

Bardziej mi się muza podobała niż akcje.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano (edytowane)

O az zaraz zobacze jak sie gra w elo hell :>

@Edit

Ahahaha no nie wytrzymam, tym amumu boisz sie tankowac turreta, wolisz zeby zrobil to carry, tariciem padlem na 2 strzaly w 1 akcji, a potem bylo ulti alistara tylko po to, zeby wyjsc z ulta amumu... GJ Mate! Gorszego frag movie nie znajde na jutabie.

Edytowane przez Zieloo
Opublikowano

Ty Zieloo na prawde masz pół mózgu albo i wcale :D Jasne, że taricka powinienem robić na magic resist przecież supporty wcale nie są papierowe, a ult alistarem używa się 4 fun

@sebos2

Była akcja pro stila barona, ale monter to trol i nie chciało mu się poprawiać ;(

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Dobra robota, ale widzę ,że robiliście to na szybko z porządnym frag movie nie wolno się spieszyć ;). Bo akcje jak każde, ale ładnie wszystko sklejone.

Opublikowano

Ty Zieloo na prawde masz pół mózgu albo i wcale :D Jasne, że taricka powinienem robić na magic resist przecież supporty wcale nie są papierowe, a ult alistarem używa się 4 fun

@sebos2

Była akcja pro stila barona, ale monter to trol i nie chciało mu się poprawiać ;(

A no bo wcale z mercow i aegisa nie mamy 64 m resa, i dzieki, ze mi pokazales jak inicjowac supportem :>

Opublikowano

Szczerze:

Podobne akcje mam codziennie.

Bardziej mi się muza podobała niż akcje.

dokladnie, akcje to 100% teamfightow, wiec za bardzo nie ma tu czym sie chwalic =/

ale i tak dobra robota i szacun.

propsy, i trzymaj tak dalej

.

Opublikowano

Zieloo jesteś hejtem, który ma większe elo od każdego więc możesz wyjść bo nie mam z kim dyskutować

@ronin

Temu są teamfight bo to miało być teamowy frag movie :P

@down

Nie wyczułeś ironii ?

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

Zieloo jesteś hejtem, który ma większe elo od każdego więc możesz wyjść bo nie mam z kim dyskutować

@ronin

Temu są teamfight bo to miało być teamowy frag movie :P

@down

Nie wyczułeś ironii ?

no dobra ale i tak wybitne to one nie sa...

jakby to byly wlasnie jakies kradzieze smoka/barona, ganki na junglera na 1lvlu, gank mida po fb na 1lvlu etc. to jeszcze, a to jest po prostu przecietne

.

Opublikowano

Ulti aliego for fun? Skąd Ty się urwałeś? Mam nadzieje że to jakiś żart z Twojej strony KidModzie SurkiPL.

A co moze 9 lv wiedziec o grze?

Opublikowano

@ronin

W następnym będzie więcej tego typu rzeczy bo Manisiek ztrolował i mu się nie chciało poprawiać ;x

35205.jpg

33071.png