Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest szansa ,ze odbanuja Lowisko ?

Maxii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja tez sie tak bawilem i damian z nk mi pomogl i juz nie mam bana nie wiem co on zrobil

podalem person i imie i nazwisko

Opublikowano

Witam. Maxii's a w jaki sposób Cie zbanowali? Ja bawiłem się z aktywnością , a teraz gra ładuje się tylko do 28% i wyskakuje serwer nie dostępny. Czy to znaczy że mnie zbanowali?

Uczeń
Opublikowano

no niestety to jest wlasnie ban, ja takowego zalapalem (gra laduje sie do 28%) od 10 lipca czyli juz ponad 40 dni, a nic nie kombinowalem zadnego bota itp. wciaz mnie tez zastanawia jak ten damian jozwiak z forum lowiska odblokowuje te konta znajac tylko id person. a nie jest to zaden administrator itp.

Opublikowano

@up

Ja złapałem na 2 kontach a na tym drugim to tylko 2 rzuty i ban a ten Damian Jóżwiak to też nie wiem jak on to robi a może ktoś nie kombinował jakoś sam odblokować konta z bana jak tak to dobrze by było jak by ta osoba napisała ja sam też coś próbuję coś z tym zrobić.

Opublikowano

Lol to nie jest BAN :D Po prostu oni maja przeciazone servery i sie bugi robia :D

Prosze wejsc w lowisko zakladka pomoc napisac ze sie zbugowaliscie podac emaila i was odbuguja mialem to 3 razy

Pozdrawiam

Jak mozecie licze na + :)

Edit. Czasem pomaga usuniecie i zainstalowanie gry lub zmiana swoich danych naprzyklad pseudo :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dostaje się bana na GRĘ gdyż każda gra nie należy do portalu www.nk.pl tylko do firm przez które zostały stworzone.

Gry zostają udostępniane portalom jedynie na zasadzie pobierania prowizji z zakupów przez graczy przedmiotów specjalnych w danej grze.

Opublikowano

Dostaje się bana na GRĘ gdyż każda gra nie należy do portalu www.nk.pl tylko do firm przez które zostały stworzone.

Gry zostają udostępniane portalom jedynie na zasadzie pobierania prowizji z zakupów przez graczy przedmiotów specjalnych w danej grze.

Dzięki nawet nie wiedziałem o tym : ) Myślałem że bana dostaje się na całe konto, a nie na grę.

Opublikowano

ŁosOś00 + dla Cb.

Każda gra ma swoją bazę danych z użytkownikami. I jest jak z grami via www (php + mysql) - przykładowa baza:

ID | Imię | Nazwisko | coin | money | ... | ban

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Napisz do Damiana z nk ma podwieszony temat na forum 2 razy odblokował mi za darmo

c63705931138247248.jpg
Opublikowano

Temat mu odpięli :unsure:

Link do tematu:

http://nk.pl/grupy/166483/forum/4728

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...