Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ona Powrocial !

vronegard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisaj wchodze na LoLa i zobaczcie co zastalem :O (pierwszy raz od podzielenia serverow!)

http://imageshack.us/photo/my-images/269/kolekjka.jpg/

A wy mieliscie kolejke od czasu podzielenia?

qkjk.gif?1312334500
Opublikowano

Kolejka to nic, ja teraz stoje żeby wejść do gry już dobre 5 min.

Tzn. Wszyscy zalockowani i czekamy na gre.

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Czy nie możecie pomyśleć, że serwer US jest wyłączony, dużo osób z owego serwera chciało by sobie pograć więc wchodzą na inne servery, i dlatego są kolejki o.O

Opublikowano

No dobra kolejka moze byv bo to tylko 15 - 20 min . Ale potem to czekanie... Ja czekalem chyba 10min i wylaczylem bo sie wkurzylem,.

qkjk.gif?1312334500
Opublikowano

Są kolejki bo coś sie zjebało tak samo jak nie ma rankedów i nie idzie wystartować normala/customa

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

dodają talona

http://www.mpcforum.pl/topic/433725-talon-wiecej-info/page__gopid__3090223#entry3090223

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

Ale i tak po cholere stoicie w kolejce jak i tak nie można grać . Im poprostu coś nie wyszło z wyłaczeniem serwerów i był tak jakby reset i dlatego kolejka bo z 300000 osób na raz próbuje wbić

Opublikowano

Można już spokojnie grac wystarczy poczekać chwile i się zmieni z niedostępnego na undefindied a później normalnie. ^^

Sry nie moze się rozgrywka włączyć ;/

<>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...