Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Range Distance

maczuga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak przy okazji ( wkońcu działą MPC :D ).

Więc tak mam pytanie zrobiłem sobie MiniBota AutoSelect + AutoClicker.

Ale mam mały problem po czasie bot "odlatuje" ze spota poprostu niema wyznaczonej rangi jak daleko ma się posunąć.

Więc mam pytanko, czy da się lub jest jakoś to zrobić, żeby bot się nie odsuwał aż tak daleko od miejsca expienia przy użyciu AutoSelecta distance 5000 ?

Nie mówcie, żę zmniejszyć Distance na np. 3000 bo to nie pomaga.

Pozdrawiam

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<

Opublikowano

auto select to jest pisany program w auto icie o ile sie nie myle . I nie zaliczalbym tego do botow , uzywalem tego do takszenia na ongach i nie ma bata zebys tym nie uciekal ze spota. bo ten program widzi zasieg wyznaczony przez Ciebie od miejsca gdzie stoi , jak podbiega do moba ktory stoi to automatycznie zmienia mu sie zasieg biegania na to miejsce gdzie aktualnie stal mob -> postac sie przesunela , ja wyznaczalem bardzo maly zasieg gdzie moby ciagle sie spawnily dlatego nie uciekal tak czesto .

WHAT PART OF

SHUT THE

FUCK UP

DONT YOU UNDERSTAND?

Conan.png Tapai.png Shogo_PL.png ___MagiC___.png

Opublikowano

Nom właśnie, a być może da rade wyciąć np. z AgBota ( Range ) i odpalić jakoś odzielnie żeby się trzymał :P

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<

Admin Cienia
Opublikowano
Nom właśnie, a być może da rade wyciąć np. z AgBota ( Range ) i odpalić jakoś odzielnie żeby się trzymał :P

Nie stety nie da się czegoś takiego zrobić, on będzie giegł puki się mobki nie skończą, przy tym może całą mapce przelecieć na to nieszczęcie, więc jak już to trzeba doglądać i go nakierować spowrotem.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

auto it doradzalbym tylko przy taxie na ongach , tudzież spotach z stalym spawnem bez ksucicieli ... albo do dlvla tez mily jest ... ale na expienie radzilbym sro kinga ... a z platnych polecam sbota:]

WHAT PART OF

SHUT THE

FUCK UP

DONT YOU UNDERSTAND?

Conan.png Tapai.png Shogo_PL.png ___MagiC___.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...