Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zdobyć 1000 ap Veigarem i Ryzem [Pytanie]

Remix152

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich, mam pytanie w jaki sposób mogę uzyskać 1000 ap moimi ulubionymi bohaterami tzn : Veigarem i Ryzem. Jeżeli możecie to poprosiłbym krok po kroku oraz pełne nazwy przedmiotów.

PS: Posiadam polską wersję językową więc byłbym wdzięczny za polskie nazwy.

Z góry dziękuję ;)

Opublikowano

5x kostur archanioła + zabójczy kapelusz rabbadona da ci coś około 1,3k AP.

Veigarem nie musisz składać tylu, gdyż ap dostajesz z Q.

I jedna rzecz - nigdy, ale to nigdy, nie składaj AP na Ryza. Jego robi się pod manę gdyż o ile przeliczniki na ap są beznadziejne (0.2 - wtf?) o tyle przeliczniki na manę w Q i W są bardzo dobre.

Opublikowano

Veigarem wystarczy dobijac miniony ze skilla spod Q... Z tego co pamietam grajac Veigarem nie trzeba miec 6x Rabadon zeby miec 1000 ap... A Ryze bardziej potrzebuje many niz ap

Opublikowano

Znajdziesz go w dziale mana lub ap. Dodaje 400 many, 45ap, 25 m. regen oraz pasyw : 3 % twojej many jest przekształcane w ap a za użycie skilla dostajesz 4 many (stackuje się do 1k).

Opublikowano

5x kostur archanioła + zabójczy kapelusz rabbadona daje 1445 ap, ale lepiej zamiast jednego kostura walnąć butki ^^

veigarem można lasthitować q, dostaje się za każdy lasthit 1 ap...

@down, nie do końca jest tak jak piszesz, nie wszyscy wejdą ci w stuna bo nie stoją w jednym miejscu, poza tym np gp ma skill w stylu cleansa, ostatnio grałe dla zwały veigarm, akali z ulti na hita brałem, latałem bez butów bo gra była przegrana więc do obrony w bazie nie trzeba speeda xD

KOCHAM MPCFORUM

d89fc52f42cdca51.gif

Opublikowano

5x kostur archanioła + zabójczy kapelusz rabbadona daje 1445 ap, ale lepiej zamiast jednego kostura walnąć butki ^^

veigarem można lasthitować q, dostaje się za każdy lasthit 1 ap...

Jak byś miał 1500ap to po co Ci butki skoro ładujesz stuna, następnie materie i masz penta kill'a :>

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Na veigarze 6x rabadon i zabijanie przeciwnika Q

Epic fail ?

5x Archangel + Rabadon i to wystarczy i będziesz miał dużo ponad 1k, do tego farma minionów z Q i git.

Ryze pod Ap się nie robi, tylko manę, a to wiadomo same archangele najlepiej bo nastackowane najwięcej many dawają, ale jak chcesz normalny build to Core to Frozen, Banchee, Archangel.

zbyt duża sygnatura / Enzil

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...