Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nie moge odpalic serwera metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

siema, postawiłem prywatny serwer metin2 hamachi na plikach by JachuPL. Wszystko zrobiłem podałem ip, ip z końcówką 100 itp. wyświetliło sie Network is unreachable. a więc zrobiłem spolszczenie dałem tam ip wrzucam do niepatchowanego metina 2008 to odpala mi się zwykły polski metin ;/. a jak próbowałem z plikami mc to nie można było się zalogować pisałem login: yasu19956 hasło: driftingforever to wyświetlają się tylko chińskie znaczki dodam ze porty mam NAPEWNO odblokowane. Proszę o pomoc

@edit teraz ściągnąłem clienta SuckMt2 w pliku serverinfo.py zmieniłem ip i nazwę serwera włączam clienta loguje się i... Błąd podczas łączenia się z serwerem.

Edytowane przez adoksz

^^

Opublikowano

a czy te pliki są przeznaczone do serwerów 4fun tzn wysokie rate stalki u handlazy itp?

jezeli tak to prosze o link i tutek jak postawic na tych plikach

^^

Opublikowano (edytowane)

a navicat zalogowales sie? jak nie to wpisz passy login yasu19956 haslo driftingforever do navi port 3306 ip z koncowka .100 aha ... i czy w virtual pc dales w networking >>Adapter 1 >> Hamachi Network Interface ? jak nie dales tego w virtual pc to zrob to wylacz maszynke i wlacz i powinno zadzialac jak nie bedziesz mogl sie zalogowac do navicat na passy by yasu to napisz pomoge ci zrobic nowe konto do navicat 3 sposob to zapora systemowa napisz czy to wszystko masz zrobione jak nie i cos z tego co pisalem Ci pomoglo daj + ;p

Czekam na twoja odp.

Edytowane przez Jojo1994
http://img545.imageshack.us/img545/4607/gm2l4n86gbkev.png

Opublikowano (edytowane)

JoJo1994

1 nie moge sie zalogowac do navicat

2 stawaim na virtualBox

3 mam wylaczana

@egit jojo a moze pogadamy na pw? i pomozesz mi od nowa postawic serwer? prosze bardzo mi zalezy zeby miec swoj serwer

@@edit albo na gg

Edytowane przez adoksz

^^

Opublikowano (edytowane)

refresh

ludzie pomocy! mecze sie z wlasnym serwerem juz prawie 2 lata i gó*no mi z tego wyszlo

jak chcecie dokladniej to moge dac screeny sysinstal albo czegos

@edit to dam screeny

sysinstall:

sysinstall.png

config portmapa:

To jest ukryta treść, proszę

a i jeszcze 1 przy początkowym tworzeniu serwera tzn ustawienia sieci w virtual box po wybraniu hamachi i gdy próbuje włączyć serwer wywala błąd:

vbblad.png

a więc wybrałem siec wewnętrzną, uruchomiłem serwer wziąłem ustawienie zmieniłem na hamachi i resetnąłem serwer :>

i kierowałem się tym

To jest ukryta treść, proszę

tylko ze zamiast robienia spolszczenia ConnectChangerem odpalam clientem Suckmt2

Edytowane przez adoksz

^^

Opublikowano

Najczęstsze problemy to :

VirtualBox ----> Użyj Microsoft Virtual PC 2007 lub nowszy

Sprawdź czy masz ustawioną karte hamachi

Wyłącz zaporę systemu Windows

Pobierz innego portmapa /// Zdarza się tak , że chodź dobrze jest ustawiony portmap to i tak nie działa ;]

Użyj innych plików serwerowych teypu sherer , shitti , badar

powyłączaj zbędne programy z paska ;]

Wyłącz Anty Virusa

max 200x800