Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Kilka pytań odnoście bota na koncie

hugo-DO&SF-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Słyszałem wczoraj że na jednym koncie nie można używać np. bio bota a puźniej KJbot-a bo podobno to podności jakieś tam ryzyko. Pawda?

Następne poradniki kupna licencji Kbo-a jest wg. mnie dziwna 1.Żadno kienko z Costumer (czy jakoś tak) nie wyskakuje 2. a nawet jeśli raz mi wyskoczyło to wszędzie miałem 0 to co ivanowi mam dać 0 kod?...

Nastepne co się dzieje z kodem do wpisania po warnie na koncie? mam powiedzmy 1234 wpisuje i chce sie zalogować i znów kod do wpisania o.O

Z góry dzieki będa +/- co kto chce

Opublikowano

1. Moim zdaniem nie ma to znaczenia, ponieważ tak czy siak trzeba się liczyć z ryzykiem bana, niezależnie od tego czy mamy tylko jednego bota, czy używamy kilku. Raczej nikt Ci nie poda potwierdzonych informacji.

2. Rubryka Customer jest, nie może jej nie być. Musisz założyć konto na jabber, a potem zalogować się przez Kbot CC.

3.Jeżeli wpisujesz kod i nadal nie możesz się zalogowac, problem należy zgłosić do supportu.

Jakbyś chciał się odwdzięczyć to minus.

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

Teraz już wiemy, że kbot jest równie wykrywalny co biobot, nie płać. Jeśli chcesz go jednak kupić, to w dziale Tutoriale masz opis jak go kupić, uzyskać ten customer itd.

A co do kodu (captchy) MAM TO SAMO! I to na 2 kontach -.-

Opublikowano

1. Tak

2. Kbot CC jest na razie wyłączony, ponieważ BP sprawdza konta. Napisz w sprawie licencji do kogoś z Kbota jeżeli kbot cc zostanie wlaczony.

3. Napisz do supportu, zbugowało się tobie konto. Też to miałem. Musisz podać im screeny. Odblokują wtedy tobie konto ręcznie.

Opublikowano

Z innego konta mam napisać do suportu żecz jasna :D. Jak to takie jak bio?! pisali ze 99% niewykrywalnosci :O

No bo do wczoraj tak było... A teraz? Przecież chyba połowa userów MPC z Kbota wyłapała warny. A ja wydałem już dosyć dużo na te licencje więc... Jedź na biobocie, kasę na Kbota przeznacz na podwajacz. Najwyżej nie boć 24/7 tylko np. po 15 godzin. Potem już do 2 ostrzeżenia i zajebiście.

Opublikowano

No bo do wczoraj tak było... A teraz? Przecież chyba połowa userów MPC z Kbota wyłapała warny. A ja wydałem już dosyć dużo na te licencje więc... Jedź na biobocie, kasę na Kbota przeznacz na podwajacz. Najwyżej nie boć 24/7 tylko np. po 15 godzin. Potem już do 2 ostrzeżenia i zajebiście.

Wiesz wszystko spoko ale w nocy ( 12h dokładnie) Ibot wer. testowa 35k urki bio bot 1h= 600-800u max na samych skrzynkach więc nie wiem

Opublikowano

Weź pod uwagę też, że może być tak, iż na danej mapie latają oprócz Ciebie inne boty. Mogą latać gracze z innych firm i strzelać tylko z rakietki i bot ucieka do tp, przez co spada nam średnia uri na godzine. Przypadków jest wiele, czasem mi kbot bez podwajacza zbiera 4 lub 5 k / godzine, a czasem mniej niż 3k/h.

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

Ja też mam pytanie. Dostałem ostrzeżenie na niemieckim serwerze. Znowu mi się konto zbugowowało i po przepisaniu kodu wywala na stronę główną. Pisać do polskiego czy niemieckiego supportu?

Opublikowano

A jaką mapke polecasz? pl2 jak by co dostęp do 2 i x5 wrogów (14lvl może tak prosciej)

leć na drugą gale na mapke x-8

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...