Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Usunięcie konta WOT

Xist

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym poinformować iż jest możliwa kasacja konta opisze ją w kilku krokach.
Wchodzimy na :

https://support.worldoftanks.eu/

Klikamy : Submit ticket.
Klikamy : Pytania w języku Polskim
Zmieniamy na Priority Medium
Piszemy temat np Usunięcie konta
I piszemy np.

Witam chciałbym usunąć konto pod adresem e-mail xxxxxx ponieważ (trzeba napisać przyczynę bo napiszą żeby podać powód dla którego mieliby ulepszyć grę) chciałbym założyć na nim nowe konto

Pozdrawiam .

Potem dostaniecie wiadomość

Szanowny Graczu,

Pana konto w World of Tanks zostanie zawieszone na 45 dni. Przed upłynięciem tego terminu jeszcze można cofnąć swój decyzję - po tym czasie Pana dane zostaną usunięte ostatecznie.

Z poważaniem,
Michał Lozicki

Dział Pomocy Technicznej World of Tanks

http://support.worldoftanks.eu
6gqn.png
Opublikowano

Nie ma co odświeżać, jak dział ma 1 stronę.

Temat raczej nie przydatny, bo WoT nie zbiera danych osobowych jak np. facebook.

Takie przynajmniej jest moje zdanie.

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

@Up

Według mnie także nie przydatne. Po co usuwać konto jak za miesiąc znowu będziesz chciał wrócić do WoT-a ? A po za tym za dużo z tym zachodu ;)

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Nie ma co odświeżać, jak dział ma 1 stronę.Temat raczej nie przydatny, bo WoT nie zbiera danych osobowych jak np. facebook.Takie przynajmniej jest moje zdanie.

Dokładnie, nie ma najmniejszej integracji rejestrowanie konta z grą.. Więc po co usuwać konto które ma już na prawdę

dobre czołgi, oraz bóg wie jeszcze jakie tam maszyny? Nie lepiej pomyśleć pozytywnie i nie wchodzić na to konto

jak nie chcę się grać, i wrócić do gry po dłuższym czasie z tymi samymi wynikami?

@UpWedług mnie także nie przydatne. Po co usuwać konto jak za miesiąc znowu będziesz chciał wrócić do WoT-a ? A po za tym za dużo z tym zachodu ;)

Dużo zachodu, gorzej niż przy zakładaniu konta.

OndteAw.png

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...