Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Właśnie napisałem do supportu na temat płatności SMS-em i odpisali mi że będzie taka możliwość czyt dalej.

Szanowny Graczu,

Dziękujemy za kontakt z supportem W.o.T. Prawdopodobnie taka opcja zostanie uruchomiona w ciągu najbliższych tygodni. Użytkownicy będą dodatkowo poinformowani przez ogłoszenie na stronie. Postaramy się też w następnej odpowiedzi na Twój ticket udzielić więcej szczegółów na ten temat.

Z poważaniem,

Sergius Catilina

Dział Pomocy Technicznej World of Tanks

http://support.worldoftanks.eu

Więc możemy się tego spodziewać w ciągu następnych tygodni.

Narka prosze o +

6gqn.png
Opublikowano

Oby się nie potwierdziło

WoT ma strasznie wielkie ceny złota, mimo to jak wprowadzą SMS po chwili bd pełno tzw. "dzieci IS" -.-

Oby się nie potwierdziło

WoT ma strasznie wielkie ceny złota, mimo to jak wprowadzą SMS po chwili bd pełno tzw. "dzieci IS" -.-

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Oby się nie potwierdziło

Oby się nie potwierdziło

te dzieci is utrzymuja ten serwer żeby takie snoby jak ty mogły grać za free , jezeli masz z tym problem to nie graj

Opublikowano

te dzieci is utrzymuja ten serwer żeby takie snoby jak ty mogły grać za free , jezeli masz z tym problem to nie graj

Nie oszukujmy się. Ceny złota są wysokie.

Miesiąc premium jest droższy niż abonament w WoW :/

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano (edytowane)

Ja wam powiem że jest nieźle, ponieważ jak by patrzeć na strone Euro to jest tanio. 50 Euro przelewem to jest nic, a za tyle to już masz na cały miesiąc gre na Premium oraz załogę. Jak wprowadzą ZŁ to tak czy siak minimalny SMS będzie za 30 zł bo za tyle w przeliczeniu wynosi najtańszy SMS za Euro. Jeżeli chcecie być dobrzy to musicie zainwestować w konto bankowe i wtedy zrobić przelew.

Jeżeli się mylę to napiszcie w poście.

@GRAM TYDZIEŃ, Z 1 BITWY DOSTAJE M/W 9k i to PzkPf I. Już nie mówię o Arty po 16k z Bitwy :)

SMS można wprowadzić ale i tak na tym nisko wyjdziecie bo naprawdę będzie drogo, bo pamiętajcie o VAT.

Edytowane przez Sceptyk

S a t i l i o n - E d i t i o n

Opublikowano

Nie oszukujmy się. Ceny złota są wysokie.

Miesiąc premium jest droższy niż abonament w WoW :/

Ale tańszy niż Komplet bonów na 30 dni do Metak czyli o 60zl mniej

Jak dla mnie to 40zł można wydać na grę i nie jest to majątek jak dla innych nie kupią 4 paczek fajek albo 1,5 sztuki Jarania i maja :P ja osobiście bez premium nie chce mi się grac nie dlatego ze nie umiem ale dlatego ze teraz są noob team i nie wiadomo jak bys sie starał to i tak przewalisz

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

@Up

Nie dramatyzuj. Da się trafić jeszcze na pożądny Team, chociaż zdarza się to na raz na 10 bitew :/

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...