Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial]Statystyki Zniszczonych pojazdów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam teraz coś odemnie do nowego działu ,chciałbym podziękować temu kto go założył ponieważ w tą gre pykam juz od czasu :)

a teraz przejdzmy do tutorialu.

postanowiłem poszukać czegoś na temat i oto co znalazłem:

Wchodzimy na tę rosyjską stronę: http://wot.ctocopok.ru/load_cache.php

Klikamy u góry wybierz, odszukujemy folder "dossier_cache" w "C:\Documents and Settings\TwojaNazwaUżytkownika\Dane aplikacji\wargaming.net\WorldOfTanks\" - zalezy jak zainstalowaliscie :) i w nim plik o komicznej nazwie :X np. NRXWO2LOFVWWC43UMVZC453POJWGI3.dat i klikamy poniżej na guzik. Wspomniany plik nie zawiera hasła do naszego konta, więc nie należy się obawiać kradzieży konta.

Po tej operacji naszym oczom ukaże się strona z masą różnych statystyk. Najważniejsza jest oczywiście tabelka "global kill stat", która pokazuje nam ile razy rozwaliliśmy dany typ pojazdu. Z kolei lista obok "diff tanks to kill" pokazuje czołgi, których nie rozwaliliśmy ani razu. Maszyny premium zostały oznaczone kursywą.

Ze statów wynika, że najczęściej rozwalam PzIV (121),

Zapraszam do Gry

Server EU

ZeTrax ^,^

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Wydawało by się że KW wygląda przerażająco ;) ale KW to jeszcze nic bo jest jeszcze KW-3 potem IS. Co do tematu, to nie wiem czy w tym nie ma podstępu aby nabyć nasze Passy do konta.

S a t i l i o n - E d i t i o n

Opublikowano

Wydawało by się że KW wygląda przerażająco ;) ale KW to jeszcze nic bo jest jeszcze KW-3 potem IS. Co do tematu, to nie wiem czy w tym nie ma podstępu aby nabyć nasze Passy do konta.

Ja już mam IS, a to jeszcze nic. W becie miałem IS-7 :D To były czasy.

Nie sądzę. Pasy masz w 2 pliku w tym folderze, ale nie jestem na 100 % pewien :D

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...