Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Torque+sroking

kubuteq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem z zalogowaniem srokinga na programie torque. gdy jestem w grze i chce odpalic srokinga wszystko jest dobrze az wyskoczy okno Log1 i potem sie zawiesza mozecie pomuc?

Admin Cienia
Opublikowano

Zróbcie w ten sposób, najpierw logujecie się na srokinga, jeśli wyskoczy wam okno z błędem script coś tam, to uruchamiacie aż włączy się bez błędnie, logujecie i nie klikacie start, potem odpalacie torque, gdy dacie swamp to client sroking powinien wam normalnie działać.

Proszę następnym razem pisać w odpowiednim dziale, przenoszę do sroking.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Admin Cienia
Opublikowano
D&G

jakiej wersji torque uzywasz?

Aktualnie nie używam bo jade na sbocie ale korzystałem z wersji 2.0a

Admin Cienia
Opublikowano
zrobilem wszystko tak jak mi podales loguje sie ale gdy juz postac sie pokazuje silkroad sie zacina

Bo się powinien zaciąć, i po jakimś czasie wyskakuje okno z botem, zależy od szybkości kompa.

Opublikowano

Silkroad sie zawiesza w trakcie pojawiania postaci i juz sie nei odwiesza widze tylko okno Log1 i nic sie wiecej nie dzieje

Admin Cienia
Opublikowano
Silkroad sie zawiesza w trakcie pojawiania postaci i juz sie nei odwiesza widze tylko okno Log1 i nic sie wiecej nie dzieje

Jak nic się nie dzieje to po 10sek wyłączasz? Postać robi tp do miasta i wtedy dopiero zaczyna się ładować, a tp trwa chwilkę więc za szybko wyłączasz. ;]

Opublikowano

mam dosc szybki komputer i on sie poprostu zawiesza bo nic nie idzie zrobic na calym kompie. a napewno sie nie laduje 1min +

Admin Cienia
Opublikowano
mam dosc szybki komputer i on sie poprostu zawiesza bo nic nie idzie zrobic na calym kompie. a napewno sie nie laduje 1min +

Hmm, to nie wiem, może to kwestia sterowników, masz te wszystkie runtime, framework, libraryfiles itd?

Admin Cienia
Opublikowano
posiadam tylko framework a na innych sie nie znam mozesz pomuc?

microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=9b2da534-3e03-4391-8a4d-074b9f2bc1bf&displaylang=en - runtime

ascentive.com/support/new/libraryfiles.exe - libraryfiles

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak samo mam wszystko robię co było wyżej napisane i ciągle jak torque wbija na serva już się loguje to sro king wyświetla mi jakiś błąd patch bla bla multi client bla bla bla. I niewiem co zrobić.

Help

Edit:

A dokładnie pisze mi : sroking:patch sro-client.exe for multi-client failed. <<<o co chodzi??

Opublikowano

Heh, mam ten sam problem. Odpalę normalnie Torque, zaloguje się do gry i an postać, i wszystko cacy, następnie srokinga odpalam i gdy pokazuje się okno log1 to lapie zwieche...i w tym momencie silkroad nie odpowiada. Ale dziwne jest, że jak patrze w Torque na chacie to normalnie widzę spamboty jak piszą. Czy to jest wina kompa czy coś źle robię?Proszę was o pomoc :P

Opublikowano

da sie to zrobic podejrzewam ze masz service pack 3 na nim sie zawiesza przy torque usuncie service packa 3 na service pack 2 normalnie chodzi

w przyokazji musicie wylaczyc aktualizacje automatyczne na kompie bo znow wam 3 sciagnie

ja tak zrobilem i u mnie dziala.

Opublikowano

Ja tak zrobilem i dziala jestem pewien na 100% ze service pack 3 zawiesza torque jak sie odpala srokinga

odinstalowalem i na packu 2 dziala mi tak jak zawsze idealnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...