Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Rocznica śmierci G1-Admina

intensywny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po coraz częściej występujących pytaniach na forum G1 czy to prawda, że rok temu zmarł administrator G1? G1 postanowiło zrobić oficjalny temat w rocznice Jego śmierci, który ma za równo poinformować graczy, którzy nie wiedzą i ostatecznie zamknąć wszystkie dyskusje na ten temat. Każdy post, temat po zakończeniu owego tematu na forum będzie usuwany/zamykany ze względu na to by dać Jemu spoczywać w spokoju. Jego konto na forum zostanie niebawem zamknięte.

W sierpniu 2010 odszedł jeden z najlepiej ocenianych, najbardziej ambitnych adminów jakich international WR miało. G1-Admin-Korgoth - jeden z najambitniejszych pracowników G1 - opracowywał plany przeciwko cziterom, i innym graczom łamiącym zasady gry, które były realizowane przez cały zespół G1 (PRZYKŁAD-KLIK). Sam póki co ścigał każdego po kolei z osobna. W odpowiedziach na liczny SPAM na forum ze względu na masową liczbę banów, często odpowiadał w tematach swoim krótkim screenem:

korgy.png

G1-Admin-Jericho wspomina:

Cytat:

,,Zacznę ten pamiętliwy wątek opowiadając choć w kawałku, jaki Korgoth był w biurze G1. Zazwyczaj WarRock w tamtych czasach był spokojny, lecz zawsze znajdywali się ludzie pragnący to zakłócić! Korgoth niszczył hakera po hakerze, graczy nadużywających lobby chat'u, powerleveli i innych zajmującymi się rzeczami łamiącymi zasady gry - wszyscy oni byli banowani natychmiastowo po wykryciu! Te największe wykroczenia po za zasady gry były karane najbardziej surowo z krótkim powiadomieniem w bazie danych: "Ten gracz został zbanowany na zawsze w grze i na forum. Ohh i jego mali przyjaciele uprawiający power lvling też." Takie akty sprawiedliwości wywoływały okrzyki "hurrra" i uśmiechy na twarzach pracowników w biurze G1 - każdy top klan był sprawdzany przez Niego jeden po drugim, eliminując każdą osobę z highscores, która łamała zasady. "

G1-Admin-Aleenia:

Cytat:

,,Zawsze zapamiętam jak Korgoth był zafascynowany swoją pracą. Podchodząc do Jego biurka na szybką pogawędkę o statystykach cziterów w grze rozmowa kończyła się po 30-45 minutach na ten sam temat haha. Zawsze był pełen radosnej energii sprawiając uśmiech na naszej twarzy."

[*]

7c4ad2c3c47947b38c2df89255f8ca2c.0.gif
Opublikowano

Szkoda że on jeden był tak ambitny , przydałoby się paru takich, chociaż ostatni zauważyłem poprawę w ich pracy. Sporo baników, a kradzieże kont to sprawka samych hakerów , sami wpuszczają na swoje kompy keylogery - i mają za swoje. Szkoda że cię już nie ma Korgoth .

f5eea1e979090638.jpg

Opublikowano

Szkoda gościa, choć go nie lubiłem bo mnie zbanował - lecz słusznie =(

☑ Hitler (Done)

☑ Saddam Hussein (Done)

☑ Osama Bin Laden (Done)

☐ Justin Bieber (Next)

Jesli jestes za tym zeby wszystko bylo wypelnione daj + :P

36314mca.png

Opublikowano

Qwa... czemu jest tak, że najlepsi odchodzą? <_< Poyebane to wszystko :(

+ za info. Nawet sam o tym nie wiedziałem

Opublikowano

I słusznie że banował hackerów chociaż był jakiś porządek w wr a teraz sami hackery itd wy sie dziwicie czemu ktoś kradnie konta albo coś w tym stylu tutaj na forum są takie osoby co dodaja kelogery do hacków a wy to ściągacie <_< <_< <_< <_<

[**]

18706.png

35353.png

18590.png

31004.png

Opublikowano

Kto tu na naszym forum dodaje key logger ??? na pewno nie ja ani żaden z coderów od nas z forum. Może jacyś inny a nasi userzy to po prostu wrzucają na forum. A od tego są włąsnie skany jak się na nie patrzy to zawsze może coś nam pod powiedzieć własna intuicja jak na 42 skanery 40 wykrywa potencjalne wirusy ;)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

@up

takich bajek już nie opowiadaj

@topic

nie znalem goscia i od kiedy gram w warrocka nigdy on mi na mysl nie przyszedl...

bylo ich tylu i wiadomo ,ze szkoda iz kolesia nie ma ,ale o zmarlych zlych rzeczy sie nie mowi ,a w tej sytuacji dodali tez dobre i nic nie mam przeciwko temu skoro byl sumienny itd.

zapewne w g1 jest moze niewielu takich jak on ,ale sa.

Moge sie zalozyc ,ze gdyby nastepna osoba zmarla w podobnych okolicznosciach tez by byla sumienna i kochajaca swoj zawod osoba.

Takie juz sa realia zycia ,no ale trudno sie mowi.

[*]

hersygna.png
Opublikowano

Zamknąć temat bo się robi spam. W ogóle powinien być zamknięty od razu po założeniu bo o zmarłych sie nie gada !

2x up

Co cię to interesuje ?

Zbieram - !!

Mój Sprzęt:

System : Windows XP 32-bit SP 3

Karta Graficzna : Gainward GeForce GT 240 1GB

Pamięć : 2x1 GB

HDD : WD 500GB

Procesor : AMD Athlon 2x3,01 GhZ

Monitor : LG LCD 22" Flatron W2243S

Audio : Kino Domowe 5.1 :D (Nieźle Napier**la ^^)

Klawiatura + Myszka : Logitech EX 100

Opublikowano

Szkoda Korgoth walczył z tym co robimy my czyli ****** , i inne fora bądz strony o cheatach

zaczął nas eliminować jednego po drugim (cheaterów) z tego co pamiętam pierwszy ban jaki dostałem był od niego..

przykro mi że nie mógł kontynuować tego co zaczął bo wiem że uratował by tą gre od cheaterów i WarRock to była by ta sama dobra stara gra co kiedyś

Pomimo iż był naszym rywalem ,rywalem programistów hackerów to czuje przed nim respekt i moge uświadomić sobie że jego praca polegała na niszczeniu naszej pracy

oczywiście on wykonywał dobrą prace i był po stronie dobra a my cheaterzy jesteśmy tymi złymi i robimy to złe to co on chciał zwalczyć.

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

@up

mogę się założyć ,że nie jesteś cheaterem i nie popierasz hacków ,ale jako ,że masz czas i na pewno jakieś tam doświadczenie ogarniasz ten burdel.

W końcu to twoje zadanie.

Swojego czasu jedyny cracker ,który tworzył hacki na mpc (dobre hacki) to był kilo_kartofli...

On swojego czasu w chuj hacka potrafił zrobić.

Zamknąć temat bo się robi spam. W ogóle powinien być zamknięty od razu po założeniu bo o zmarłych sie nie gada !

2x up

Co cię to interesuje ?

O zmarłych się "źle" nie gada. Jesteś niedoinformowany.

hersygna.png
Opublikowano

@up

mogę się założyć ,że nie jesteś cheaterem i nie popierasz hacków ,ale jako ,że masz czas i na pewno jakieś tam doświadczenie ogarniasz ten burdel.

W końcu to twoje zadanie.

Swojego czasu jedyny cracker ,który tworzył hacki na mpc (dobre hacki) to był kilo_kartofli...

On swojego czasu w chuj hacka potrafił zrobić.

O zmarłych się "źle" nie gada. Jesteś niedoinformowany.

Ale z grzeczności powinniśmy mu dać spokój a nie tutaj o nim gadać...

Zbieram - !!

Mój Sprzęt:

System : Windows XP 32-bit SP 3

Karta Graficzna : Gainward GeForce GT 240 1GB

Pamięć : 2x1 GB

HDD : WD 500GB

Procesor : AMD Athlon 2x3,01 GhZ

Monitor : LG LCD 22" Flatron W2243S

Audio : Kino Domowe 5.1 :D (Nieźle Napier**la ^^)

Klawiatura + Myszka : Logitech EX 100

Opublikowano

nie znałem go osobiście ani z gry ale szkoda mi człowieka choćby na wiek w jakim zmarł. [*] niech spoczywa w spokoju.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Myślę , że już ileś tam osób się dowiedziało o tym, że takowa sytuacja się stała ;/

Teraz zamknę ten temat, ponieważ nie będziemy dalej gadać o zmarłych

[*]

1365881062-U68160.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...