Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

alterIWnet błąd

kr1sm4st3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem, gdyż po odpaleniu Call of Duty Modern Warfare 2 wersja od AlterIW pokazuje mi się taki błąd,a konsola nawet nie ma zamiaru się pojawić pomóżcie. Aha i strona AlterIW także mi nie działa, dodam że wczoraj w nocy wszystko działało poprawnie

---------------------------

alterIWnet

System.Net.WebException: Nie można połączyć się z serwerem zdalnym ---> System.Net.Sockets.SocketException: Próba połączenia nie powiodła się, ponieważ połączona strona nie odpowiedziała poprawnie po ustalonym okresie czasu lub utworzone połączenie nie powiodło się, ponieważ połączony host nie odpowiedział 188.165.193.75:80

w System.Net.Sockets.Socket.DoConnect(EndPoint endPointSnapshot, SocketAddress socketAddress)

w System.Net.Sockets.Socket.InternalConnect(EndPoint remoteEP)

w System.Net.ServicePoint.ConnectSocketInternal(Boolean connectFailure, Socket s4, Socket s6, Socket& socket, IPAddress& address, ConnectSocketState state, IAsyncResult asyncResult, Int32 timeout, Exception& exception)

--- Koniec śladu stosu wyjątków wewnętrznych ---

w System.Net.WebClient.DownloadDataInternal(Uri address, WebRequest& request)

w System.Net.WebClient.DownloadString(Uri address)

w System.Net.WebClient.DownloadString(String address)

w DBNUpdater.Core.GetData(String fileName)

w DBNUpdater.Core.Run(Object state)

OK

@edit już wszystko działa to był problem związany z alteriw i nie tylko ja go miałem ale na ich oficjalnej stronie, ktora juz dziala napisano że mieli problemy techniczne

sygnao.jpg
Opublikowano

Też miałem ten błąd ale wiem jak to naprawić ;D

Więc tak:

Wchodzimy w folder naszego mw2(alterIwnet) a potem w plik iw4mp.cfg tam zmieniamy "enable_update 1" na "enable_updates 0" i to by byłe na tyle miłej gry :)

Opublikowano

Ta i nie bedzie ci updatować gry, brawo. aIW robi przy dedyku bo alterOps ogarniają i dlatego.

Podczas tego błędu tak sie robi potem sie odmienia spowrotem na 1 i sprawdza czy sie naprawiło jak nie to dalej na 0.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...