Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wytwarzanie uzbrojenia klasy

onlive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Na początek witam wszystkich użytkowników.

Mam takie małe pytanko, które mnie dręczy. Ostatnio wyprodukowałem Machinę z użyciem żetonów slotu i klasy. Czytałem na internecie, że w ten sposób można stworzyć wszystkie bronie dla snajpera. Oczywiście byłem zadowolony z przedmiotu ale cały czas myślałem, że gdy kliknę wytwórz to będę miał jeszcze możliwość wybrania co chcę stworzyć . I tu przechodzę do sedna. Czy miałem po prostu szczęście, że wytworzyła mi się Machina czy zawsze jest to jakaś określona broń?

Edytowane przez onlive
Opublikowano

pozwól ze się dowale : / . czy da się za darmo zdobyć seta tego żeby nie zabijał cie strzał w głowe ?

a jak można zdobyć czapki . i nie umiem wytwarzać wiem jestem noobem . ale jak to sie robi i czy dostane przepis na machine i na naostrzony kawąłek wulkanu ?

daje plusy czy tam wolicie minusy

Opublikowano

Da się wytworzyć lub kupić. Jeśli chcesz coś wytworzyć to wchodzisz w przedmioty w menu Team Fortress 2 i tam jest zakłądka wytwarzanie. Masz tam różne przepisy w, których piszę co musisz posiadać aby wytworzyć dany przedmiot. Czyli przepisy masz wystarczy mieć tylko odpowiednie materiały. Czapki można zdobyć grając ale jest to niezwykle rzadki przypadek. Można ją także wytworzyć ale łatwo nie jest.

Czapka = 3x metal rafinowany/rafineryjny (zapomniałem jak się nazywa)

Metal rafineryjny = 3x metal z odzysku

Metal z odzysku = 3x metal ze złomu

Metal ze złomu = 2x przedmiot dla danej klasy.

Czyli na czapkę potrzebujesz 54 przedmioty ;)

Opublikowano

Ja machine zrobiłem z bizona usypiacza i metalu. Tak jak Ty zrobiłeś tzn. żetonem klasy miałeś po prostu szczęście, w ten sam sposób może Ci sie wylosować każda inna snajperka.

sig--SXNIUGlOUDdwendqNmVkTjVqV09yWEJZc2l

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...