Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką klasą grać?

Gość Revlix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Hej

Od nie dawna zacząłem grać w TF2 i zastanawiałem się jaką klasą grać. Ale szczerze się zawiodłem, bo każdą postacią gra mi się jednakowo. Dlatego stworzyłem ten temat żeby zadać wam proste pytanie które macie już napisane w tytule. Jaką klasę mi propunujecie a jeżeli właśnie tą, to uzasadnijcie dlaczego??

Edytowane przez Revlix
Opublikowano

nie moge ci powiedziec np. graj grubym , bo to wszystko zalezy od twoich upodoban , jezeli uwazasz , ze kazda postacia gra ci sie jednakowo (w co nie wierze :D) wybieraj postac , ktora najbardziej jest potrzebna w danej sytuacji , np. jezeli twoja druzyna broni jakiegos pkt. badz ladunku a nie ma zadnego grubego , wybierz grubego , tak samo z kazda inna postacia.

Opublikowano

Kazda klasa jest dobra nie radze tykac dumomana dlatego z to cieszka postac a reszte polecam,

Gruby: Jak lubisz wymiatać to wez grubego

Inzynier: jak lubisz kampic i zarazem rozwalac gosci to inzynier for you

skaut: lubisz zapiepszac skakac 2x lub nawet 3x!! i przejmowac bazy

szpieg: lubisz biegac z nozem i dzgac

medyk: Najlepiej biegac z grubym lub zolnierzem wtedy masz duzo asyst bardzo potrzebna postac!!!

snajper: nie ma tu co mowic poprostu rozwalasz glowy :D

zolnierz: dobra postac na tej mapie co sie wuski pcha wrogowie pchaja a ty z gory napazasz ich swoimi rakietami

O demomanie nic nie powiem nie dla mnie ta postac ale jest dobry do oborny :P i w walce wręcz :D

Opublikowano

No cóż. Zgadzam się z snoze1p. I uważam, że nie ma sensu ciągnąćtego dalej, bo teorytycznie temat nie ma sensu. W tym przypadku prosił bym o natychmiastowe zamknięcie. Pozdrawiam :mellow:

Opublikowano

Ja jeszcze jak mogę się wypowiem ;)

Ja bardzo lubię grać szpiegiem ;)

Postać bardzo dobrze sobie radzi na każdego rodzaju mapach, ale jest duży minus trzeba bardzo dobrze ogarniać.

To jest postać na której nie idziesz i rozwalasz każdego na tej postaci potrzebna jest logika.

Np. przebierasz się, dyskretnie udajesz się do bazy wroga i tam na początek rozwalasz działka później ińżynierów a potem to już resztę teamu jeżeli zrobisz to dobrze zabijesz cały team (liczmy 10 osóB) i masz około 20-30 pkt ;)

Polecam grania tą postacią !!! Myślę, że pomogłem liczę na -.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...