Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Gramy. Combat Arms

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajna inicjatywa, tylko mała prośba zapewne od wszystkich kolejnych uzytkowników któryz napisza posta + ode mnie - wstawiaj filmy w lepszej jakości jeśli masz do tego możliwości bo w końcu to 21 wiek :P

Ogólnie fajnie ale zajmie Ci to dość długo

EDIT

@Lenart

Dobra to się ciesze :P

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

chłopak ma monitor 4:3 tak jak ja. jakości HD nie uzyska ;) więc ciesz się tym co masz.

Opublikowano

Spoko.

Dodaj QR z Overdorsa jak możesz :D

:D

Albo też kiedyś jakieś solo/eli jak grasz..

Opublikowano

chłopak ma monitor 4:3 tak jak ja. jakości HD nie uzyska ;) więc ciesz się tym co masz.

Niestety mylisz sie troche bo ja gram teraz od miesiąca na laptopie i jest nieco mniejszy nrml. gram na PC ale teraz to jest nie za bardzo możliwe

lecz za tydzień/2 kupuje nowy komputer bo tanten ma duzo na karku :) i będzie można oglądać w HD

@up 2

Wiem że ona jest pfu. Ale podczas monatarzu zapomniałem dodać. I musiałem użyć Youtube

Opublikowano (edytowane)

Jak uslyszalem muzyke w 1 filmie to pomyslalem '' zal znowu ta glupia nuta''. Ale filmiki spox, jaki masz nick w ca bo chcetnie bym z toba pogral na quarantine mode i pomoglbym ci cos nagrac. :D

Edytowane przez ziomalq12347

beznazwygr.png

Opublikowano

Jak uslyszalem muzyke w 1 filmie to pomyslalem '' zal znowu ta glupia nuta''. Ale filmiki spox, jaki masz nick w ca bo chcetnie bym z toba pogral na quarantine mode i pomoglbym ci cos nagrac. :D

Mój Nick to Morfers