Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer minecraft mc-craftcity ip217.173.180.236!

kamilok0321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odradzam serwera. Admin nie umie dać cuboida, pisze tabliczkę ze złym nickiem innym niż ma gracz. Jak admin kazał mi poprawić tabliczkę to zostałem wyrzucony z serwera za latanie?

Opublikowano

hahahahahhaa , weszlem na serwer spytalem Admina czy to jest dedyk . Odpowiedzial nie. i Nagle napisal " A chcesz bana ? "

hahahha , i polecial ban NIE POLECAM LAGI MASAKRA + NIE OGAR ADMIN

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pomóżcie !! Mam nick w minecrafcie Mrthezyga i zostałem wrobiony w podpalanie lasu !!

A więc wszedłem do lasu i zostalem podpalony. Wyszedlem z serwera i jak wszedlem ponownie to bylem w lesie przede mną 10 podlaczy, ja mam puł serduszka to komenda /home i jestem w domu, potrzebowalem drewna na dokończenie domu, więc robie sobie zapalniczke do obrony i ostroznie zaczynam zbierac drewno, rąbie i rąbie i nagle widze jak ktoś z zapalniczką biegnie na mnie to uzbrajam sie w zapalniczke, uciekam daleko od drzew i podpalam ziemie przed sobą, okazuje sie że to admin który chcial uratowac sytuacje i dostałem bana, prosze odbanujcie mnie ! Ja nic nie zrobilem !!!! Na koniec dodam że wcześniej spawmowałem na czacie że las podpalają, ale nikt nie reagował.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...