Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Omnięcie kary za ostrzezenie

PaweliV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę, że udało mi się dojść do tego, jak po ostrzeżeniu uniknąć kary odjęcia energii.

Kiedy logujemy się na grę przez login i hasło, to natychmiastowo otrzymujemy raport i cóz, wszystko odjęte. Jednak, jeśli mamy sprawny SID (na przykład uda się nam zalogować przez Kbota) to kara nie jest jeszcze brana na konto! Tym sposobem możemy wyklikać sobie energię, a potem przyjąć ostrzeżenie.

Mam nadzieję, że to pomoże. Ja niestety skapnąłem się na tym przy 3 koncie dopiero... Pozdro!

Opublikowano

Jeżeli masz rację i tak naprawdę jest to ja dodam dwa przydatne programiki żeby zdobyć SID i wyklikać energię :)

Account Manager od BioLoga:

http://hotfile.com/dl/127635486/4bdbdf1/accman2511.rar.html

skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=6470635352b4268c1de728674ce56d134c1805b30d451179e2be25fdd26f83d2-1314118743

Oraz TurboGGMaker:

http://hotfile.com/dl/127635693/313cbb9/turboGGmaker.rar.html

skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=fc40cfe733308638dae7ae32ae4610f5d044c1543ab11a7e7df22da846f2f20d-1314118937

Instrukcja Account Managera:

1. Włączamy AccMan

2. Klikamy Accounts-> add

3. Wpisujemy Login, hasło i serwer

4. Klikamy prawym na utworzone konto i Get SID :)

UWAGA! U mnie na Win7 zaraz po pobraniu SIDu wywala błąd programu, jeśli byłaby taka sytuacja należy przepisać ręcznie ID i SID swojego konta

Instrukcja TurboGGMaker:

1. Włączamy program

2. ID - twoje ID

3. count - ile energii ma wyklikać program

4. dosid - twój SID

5. serwer - skrót twojego serwera (pl1, mx1 itp)

6. delay - opóźnienie klikania

7. stop when GG is built - zatrzymuje jak złoży wrota

8. build delta - składa deltę

9. anti ban - nie używam i nie wiem do czego to :D

10. GO! - startujemy program :)

UWAGA! Jeśli chcemy wyłączyć program przed wyklikaniem określonej wcześniej liczby energii (jezeli nie ma energii to bot klika uri) musimy niestety wyłączyć program w Menedżerze Zadań

Opublikowano

To żadne ominięcie ...

Jeśli masz dużo energii to się przyda. Niektórzy mają po parę tysięcy darmowych energii.

W pewnym sensie ominięcie, po przez SID gdyż nie działo logowanie normalne :D

temp0166.png
Opublikowano

Bot latał u mnie na kompie... Zatrzymał się tak jak te, które miały ostrzeżenie, więc spróbowałem. Proste?

Opublikowano

No napisałeś ominięcie kary ale i tak odejmuje 20% czy co tam jest, więc się zastanów .

20% to nie jest tak dużo (u mnie 195 mln PD). Ale jak tam ktoś wyżej napisał 3k uri to 300 tysięcy uridium to nie mało zawsze by były jakieś wrotka.

temp0166.png
Opublikowano

Koleś w temacie jest kary za ostrzeżenie, a potem WYRAŹNIE NAPISANE, że za energię!! O co się plujesz? Spamer i tyle...

@edit:

Spamer i dzieciak... Jeszcze minusuje teraz ;)

Opublikowano

@ KingRaider

program pokazuje SID, musiałeś złe passy do konta wprowadzić

Dobrze wprowadziłem, być może wina dlatego ze mam już to ostrzeżenie bo na inne konto luzikiem

temp0166.png
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Myślę, że udało mi się dojść do tego, jak po ostrzeżeniu uniknąć kary odjęcia energii.

Kiedy logujemy się na grę przez login i hasło, to natychmiastowo otrzymujemy raport i cóz, wszystko odjęte. Jednak, jeśli mamy sprawny SID (na przykład uda się nam zalogować przez Kbota) to kara nie jest jeszcze brana na konto! Tym sposobem możemy wyklikać sobie energię, a potem przyjąć ostrzeżenie.

Mam nadzieję, że to pomoże. Ja niestety skapnąłem się na tym przy 3 koncie dopiero... Pozdro!

Ciekawy pomysł! +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...