Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

xxx

Korzystał ktoś już z tej strony? Bo nie wiem czy wysyłać formularz, pachnie mi to przekrętem troche :)

Edytowane przez wojtek12
Opublikowano

Za darmo to w dzisiejszym świecie można co najwyżej po pysku dostać :D

Cierpliwość jest cnotą.

Moderator www.botshed.net

Opublikowano (edytowane)

Widać po stronie że ktoś się nie postarał i chcę wkręcić kogoś .... strona bardzo brzydka to powinieneś się skapnąć pewnie będą chcieli od ciebie hasło do konta i potem ci je opróżnią :) tylko dzieciaczki sie nabierają na takie coś :)

Edytowane przez Apex1995
Opublikowano

Scam i tyle ... nie ma czegoś takiego jak FREE SILK !

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

a nie prawda bo są ;) jak ktos ma karte kredytowa to zapraszam na earningonkudos.blogspot.com - zamiast 20 pln moge kupic komus 50 silkow :)

Opublikowano

TAK masz tam z boku opcję darowizna podajesz swoje passy do chara i dadzą Ci 200silk lub 500kk golda.:))

Postanowiłem to sprawdzić i aż oczy zabolały tak żałośnie wykonana strona:) A takiemu frajerowi co próbuje tak naciągać innych powinno się ryja stłuc.

Nerwowa reakcja na krytykę wcale nie kładzie jej kresu; przeciwnie, rodzi w oceniającym przekonanie, że ma rację w tym, co mówi.

- Richard Carlson

Opublikowano

Odpowiedź udzielona, zamykam.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...