Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam was drodzy użytkownicy MPCforum
wink.gif

ostatnio mówi się o projekcie znanego z napisania dwóch emulatorów dokładnie to Srevolution oraz SRX oczywiście chodzi tu o xsense

zakończył on pracę nad SRXem i rozpoczął pracę nad nowym emulatorem który zwie się Limex obecnie emulator nie pozwala na stworzenie serwera ale można wykorzystać zawszę Source nie?.

temat będzie miał na celu informowanie o nowościach oraz będę z każdym nowym patchem dodawać link do Source z opisem co zostało dodane ;]

REV [41]

http://www.multiupload.com/M0O28R7K61

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=4b81038c58c2c7f568604993ef5cf2bc07574d24f7b075f26b8c3b7d15f2bbec-1314103763

Co zostało Wprowadzone?:Hotbar / log and potion folder old method seemed fine :) better named though.Affected files:

M trunk/Limex_Gameserver_Files/ A trunk/Limex_Gameserver_Files/Playerdata/ M trunk/Limex_Gameserver_Files/Playerdata/ M trunk/Limex_Gameserver_Files/Playerdata/Hotbar/ A trunk/Limex_Gameserver_Files/Playerdata/Hotbar/ A trunk/Limex_Gameserver_Files/Playerdata/Hotbar/Xsense.limex A trunk/Limex_Gameserver_Files/Playerdata/Log/ A trunk/Limex_Gameserver_Files/Playerdata/Potion/ M trunk/Limex_Gameserver_Files/Playerdata/Potion/ A trunk/Limex_Gameserver_Files/Playerdata/Potion/Xsense.limex

Commit from user: xsense26

Note: This is a automatic post.

Just for information purposes.

You can click the link below for the full changeset

Edytowane przez Smalt
random.jpg

Opublikowano

Source Code to jest kod emulatora można go wykorzystać na różne sposoby np.naprawianie bugów,modyfikacje itp

random.jpg

Opublikowano

Czyli Xsense robi 2serwery raz jeden raz drugi :

SRX - nic nowego nie wyszło od dłuższego czasu(albo ja nie przeczytałem)

Limex - nic nie wiem o tym projekcie jeżeli się dowiem czegoś ciekawego to napisze

Moim zdaniem powinien zrobić SRX na teraźniejszy updat'e dopracować itp a nie brać się za następny projekt bez ukończenia wcześniejszego. Zapraszam do Dyskusji na ten temat ^^.

32420042.png

Opublikowano

Czyli Xsense robi 2serwery raz jeden raz drugi :

SRX - nic nowego nie wyszło od dłuższego czasu(albo ja nie przeczytałem)

Limex - nic nie wiem o tym projekcie jeżeli się dowiem czegoś ciekawego to napisze

Moim zdaniem powinien zrobić SRX na teraźniejszy updat'e dopracować itp a nie brać się za następny projekt bez ukończenia wcześniejszego. Zapraszam do Dyskusji na ten temat ^^.

Cóż, ostatnio xsense czasami dodaje updaty(fixy) do srxa. Również doszła nowa osoba tak jak CEZALAND i on pracuje również nad srxem.

Jednakże, wydaje mi się, iż xsense działa na "dwa fronty". Czyli odpoczywa sobie po kodowaniu limexa i pracuje nad srxem, a potem te rzeczy które działają poprawnie i będą przejrzyste przeniesie do limexa. Takie mam przypuszczenia.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Tak Emulatory przepraszam , pisałem w pośpiechu.

AceBoy tak masz racje robię sobie sygnaturkę jak skończę poczytam o tych emulatorach co : )

Muszę wypróbować srx ^^ , ostatnio jak stawiałem to coś mi nie wyszło i się zniechęciłem no ale jak znajdę trochę czasu to "obadam system" ^^

32420042.png

Opublikowano

To prawda, xsense pracuje na dwóch frontach, według mnie SRX to jest tylko emulator testowy i wszystkie poprawnie działające rzeczy wprowadza do Limexa a następnie naprawia kolejne w srxie i tak w kółko

czas pokaże jakie będą tego efekty

random.jpg

Opublikowano

A Więc wszyscy się zgadzają że Srx to taki "Beta" a Limex bd Emulatorem na którym będzie można postawić serwer taki dobrej jakości.

Uważam iż do następnych wakacji emulatory bd dokończone a Limex będzie naprawdę dobry(patrząc na ich projekty wcześniejsze) uważam ze xsense robi naprawdę dobry kawałek "kodu".

Troszke informacji na temat Limex'U

Limex Emulator:

What is limex?

- Limex is a new emulator which will be programmed in high detail

- This way everyone can learn from it update by update.

- The aim is for clean coding and getting people's interest up.

- The second aim is to be stable and perfect.

Why open source?

- The more we share the more we care

Where can i find the source code?

- Limex svn

Can i join and submit codes?

- Yes you can simple reply here with some of your coding and your svn username

More information will be added later.

Tłumaczenie zrobię później jakoś nie mam natchnienia do tłumaczenia Sorry jeżeli ktoś chce niech przetłumaczy

Pozdrawiam !.

Co jakiś czas bd dodawał informacje : )

32420042.png