Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

odcinek Naruto zrobiony przez Fana (Sasuke vs kakashi )

S0NikX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

na internecie natchnąłem się na odcinek naruto ,ktorego nie było w orginalnych odcinkach... w odcnkach normalnych sasuke i kakashi mieli walczyć.. lecz przyszedł tobi i walki nie było..

jakiś fan naruto zrobił bardzo dobry odcinek..

odcinek po angielsku na 2 party podzielony

http://www.youtube.com/watch?v=EemBycwS5rI&feature=related

mam nadzieje ze znajdzie sie tu jakis fan naruto shippuuden :D

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Nie no naprawdę fajnie zrobiony odcinek. Ale strasznie długo nad nim pracował bo aż pól roku :D

Po za tym koleś potrafi utrzymać całość w napięciu ale końcówka to taki niedosyt. Ta sakura miała zginąć i co? -.- A strasznie wkurza Mnie jej głos, taki jakiś sztuczny =]

Ps. 2UP czepiasz się szczegółów . . .

Opublikowano

Mi się bardzo podobało co z tego że grafika gorsza :P hehe ale ten głos sakury też mnie wkurwiał ale mimo to podziwiam tego kto to zrobił dobra robota :P

1314290313u250359.jpg1314296225-U262310.png

Naruto Opening 8 ... To coś dla czego warto żyć ;D...

Opublikowano

Ciekawe jak to zrobił. Swego czasu oglądałem Naruto, zawsze chciałem zobaczyć ich walkę. ; d

adobe photoshop cs4 i flash uzywal czy cos takiego ma w profilu jak zrobic postac i drobne ruchy ;p

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Później dzieci oglądają te bajki i uczą się przemocy, są agresywne w świecie wirtualnym jak i prawdziwym.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Później dzieci oglądają te bajki i uczą się przemocy, są agresywne w świecie wirtualnym jak i prawdziwym.

Wypraszam sobie, Naruto to anime która ma wieeelki przekaz jeśli chodzi o takie wartości jak przyjaźń czy honor. A dzieci poprostu lubią takie walki i różne moce. Też to kiedyś oglądałem i mam sentyment , teraz sie przerzuciłem na coś bardziej dla 'duzych dzieci' jak np. Death note.

63989389769756300986.png

Opublikowano

Haha weź wyjdź stąd i zamknij za sobą drzwi ;) O przemocy wiesz pewnie tyle co o wielkiej różnicy między anime a bajką ^_^

Opublikowano

@nuclear1985 Zauważyłem w mojej klasie że większą przemoc powoduje WWE aniżeli jakiekolwiek anime..(zaczeli oglądać WWE i zaczęli się prać po korytarzach...)

Odcinki fajnie zrobione,ma ktoś więcej takich fanmade?

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

Opublikowano

Jak ma ogarniętych rodziców to pizda, a nie agresywne.

Bardziej te wszystkie tajgery, redbule, grin apy itd. robią z dzieciaków jakiś debili. Ledwo zza lady go widać, a już z piątką w łapie i tajgera poproszę. A potem rodzice zdziwieni, że dzieciaki latają jak z ADHD.

Opublikowano

Jak ma ogarniętych rodziców to pizda, a nie agresywne.

Bardziej te wszystkie tajgery, redbule, grin apy itd. robią z dzieciaków jakiś debili. Ledwo zza lady go widać, a już z piątką w łapie i tajgera poproszę. A potem rodzice zdziwieni, że dzieciaki latają jak z ADHD.

lol.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Najważniejsze że jest musiał włożyc w to dużo pracy i chwała mu za to ; ) Licze że jeszcze zobaczymy jakieś jego dzieła ;)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...