Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] bot lub cos innego

Lukasz*B*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opisz dokładniej o jaki program Ci chodzi. Na czacie może pisać kazdy, no chyba, że masz bana.

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

Jeśli chodzi Ci o pisanie na chacie podczas bocenia - Kbot.

Jeśli masz bana i chcesz pisać - ProxySwitcher, AOL, Hide my IP i tego typu programy. Jednak nie nadają się do gry, bo bardzo lagują. Jedynie do pisania na czacie.

Opublikowano

Chodzi mi własnie o cos takiego jak ma kbot ibot itp tyle zeby było darmowe potrzebuje tego bo mam bana na czat na mies. i chce pisać z 2 konta ale jednocześnie latac na tym zbanowanym :)

Opublikowano

Jeśli chodzi Ci o pisanie na chacie podczas bocenia - Kbot.

Jeśli masz bana i chcesz pisać - ProxySwitcher, AOL, Hide my IP i tego typu programy. Jednak nie nadają się do gry, bo bardzo lagują. Jedynie do pisania na czacie.

napisz mi jak tego używac to będe wdzięczny :)

Opublikowano

napisz mi jak tego używac to będe wdzięczny :)

Więc powiedzmy, że pobierasz ProxySwitcher. Instalacja itd. z tym nie powinno być problemu. Potem klikasz w jedną z ikonek, żeby pobrał adresy IP (dokładnych nazw nie podam bo teraz nie mam go na kompie). Jak pobierze, to wchodzisz w zakładkę "Basic Anonimity", wpisujesz kraj jaki chcesz (lub jeśli to nie ma znaczenia to pomijasz ten krok), zaznaczasz wszystkie adresy i dajesz coś w stylu "scan for avalibility", pewien nie jestem jak to sięn azywa. Pozostaną "żywe" IP. Potem klikasz na któryś, logujesz się na DO i możesz pisać na czacie ;]