Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mapy Sie Wolno Ładuja

MeffistoS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc,Witajcie

GRam juz dlugo w Team Fortress 2 i zawsze mi sie maypy wolno ladowaly albo

jak sa mapy robione przez graczy to sie laduje laduj i pisze disconeting a ludzie graja

pomoze ktos?

Opublikowano

Jak sciogasz mape od graczow to masz disconeting tez tak mam ale jak juz 2 raz bedziesz chcial wejsc na server to juz wejdzesz normalnie

Moze masz w opcjach tak ze nie pobierasz plikow z servera dlatego tak ci sie dzieje sprawdz to

Opublikowano

Neta Mam Dobrego a Syfuf to zbytnio niemam jedynie skype i hamachi i anntywirus

a na mapy nie moge zadrugim razem wejsc chyba mi sie mapy niepobiaraja?

Opublikowano

Jeżeli chodzi Ci o ładowanie gry pomiędzy mapami, jest to główny problem silnika Source. Wszystkie gry działające na tym silniku wczytują się dość długo, sprawdzałem na DoD:Source, TF2, CS:S - wszędzie to samo. Skrócić czas może mocniejszy komputer, lecz dużej różnicy nie ma. No niestety.

Opublikowano

Mapy mogą się też wolno lądować przez kartę graficzną (w moim przypadku miałem tak na starej karcie w COD7).

Napisz jaką masz.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

hamachi

Hamachi spowalnia neta ja ten syf miałem zainstalowany i dwa razy gorzej mi internet chodził.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

Ja też mam ten problem, na kompie mam tylko sterowniki i najważniejsze programy + steam i tf2 (po formacie) net 35mb/s. A na tej karcie to crysis2 bez problemów działa. (na ekstremalnej)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ehh..

Widzę że to forum schodzi na psy, moderatorzy dają warny za pouczenie gdy ktoś zrobi błąd ortograficzny. Dzieci bronią dzieci..

Też masz problem z tymi mapami.. ciesz się że ci działa.. ten temat to dopiero spam.

beztytuuznsq.png
Opublikowano

@UP

Forum spada na psy?!

temat dotyczy tego, że Mapy się wolno ładują, a ty piszesz tutaj wylącznie o ortografii jednego z userów.

Widać nie znasz pojęcia SPAM.

@TOPIC

Nie wiem co może być przyczyną.. może słaby procesor?

Jeśli masz 1 rdzeniowy to jest to na pewno jego wina.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...