Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BlackSabbathMt2[PL][Hamachi]

SGMrambo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sory Nie mialem racji ten serwer to gówno wywalili mnie z team o byle gowno zeganm all RADZE TU NIE GRAC !!!! I WALA GGRACZY NA WOLNYM WYZYWAJA SZKODA GADAC NIE GRAC NA TYM GÓWNIE

Opublikowano

Dam + bo prezka starannie wykonana ale gralem na duzej ilosci serwerow z epikami i jakos nie mam checi a tak pozatym trzeba sciagac packa 500-600-700mb(a kto ma slabego neta to udreka).Jesli mozecie to walnijcie tego+;]

bartek19623---18.png

Opublikowano

Byłem przy tym ; O Co do serwa Plusy: Miła i pomocna administracja,all zajebiści* zrobione : ), z HA można pogadać Minusy: czasem npc nie ma hihi !

sygna7.jpg

Gram w :
-
League of Legends

Opublikowano

Witam wszystkich po 1 nie słuchajcie Rambo bo iż dzisiejszego dnia około godziny 15 wyleciał z Teamu. Za zdradę , oszustwa Teamu, próby skłócenia członków Teamu oraz latanie na wolnym i bicie graczy co jest surowo zabronione ,a oskarżył o to sam nas GM i GA są mili i uprzejmi. Nie wyzywamy graczy. Rambo gdy byleś w Team to wszystko było ok ze serwer taki i taki a teraz gdy wyleciałeś to próbujesz go zniszczyć? Mogłeś się stosować do zasad a nie je łamać je sam zasłużyłeś na to co masz . I jeszcze jedno dzieckiem to tylko Ty jesteś, nawet widać Twą złość i nienawiść do nas. wszystkich chętnych zapraszamy na serwer zagracie zdecydujecie i w tymże temacie się wypowiecie jak naprawdę jest Pozdrawiam Pro Surka Niewiem

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Witam wszystkich po 1 nie słuchajcie Rambo bo iż dzisiejszego dnia około godziny 15 wyleciał z Teamu. Za zdradę , oszustwa Teamu, próby skłócenia członków Teamu oraz latanie na wolnym i bicie graczy co jest surowo zabronione ,a oskarżył o to sam nas GM i GA są mili i uprzejmi. Nie wyzywamy graczy. Rambo gdy byleś w Team to wszystko było ok ze serwer taki i taki a teraz gdy wyleciałeś to próbujesz go zniszczyć? Mogłeś się stosować do zasad a nie je łamać je sam zasłużyłeś na to co masz . I jeszcze jedno dzieckiem to tylko Ty jesteś, nawet widać Twą złość i nienawiść do nas. wszystkich chętnych zapraszamy na serwer zagracie zdecydujecie i w tymże temacie się wypowiecie jak naprawdę jest Pozdrawiam Pro Surka Niewiem

Opublikowano

Ja bym sobie z chęcią pograł na takim serwerku PVP dawno fajnego nie było,ale nie mam do niego żadnych linków:clienta,strony hamachi...

Opublikowano

Ja bym sobie z chęcią pograł na takim serwerku PVP dawno fajnego nie było,ale nie mam do niego żadnych linków:clienta,strony hamachi...

Sa sieci podane dla przypomnienia od BlackSabbathMT2- BlackSabbathMT2-22 szukajcie. Dojdziesz do sieci napiszesz dostaniesz ip serwera:)

Pozdrawiam

Opublikowano
Sory Nie mialem racji ten serwer to gówno wywalili mnie z team o byle gowno zeganm all RADZE TU NIE GRAC !!!! I WALA GGRACZY NA WOLNYM WYZYWAJA SZKODA GADAC NIE GRAC NA TYM GÓWNIE

Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...