Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobry film oceńcie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ! Chciałbym was zachęcic do obejrzenia filmu Green Street Hooligans część 1 i 2 :)

Jeśli go oglądaliście to w tym temacie możecie się podzielić swoimi relacjami .

Opinie itp mile widziane!

Ode mnie :

Film jest ZAJEBISTY, oczywiście 1 i 2 część!

Polecam do oglądania!

Pozdro!

Hardstyle

Opublikowano

Sądzę że prawie każdy oglądał przynajmniej pierwszą część bo to klasyk :D Ja niestety drugą widziałem już dawno i to z napisami, jest już może lektor? ^^

A od siebie mogę dodać w sumie że film wymiata, oczywiście chodzi mi o jedynkę ^_^ Ostateczne starcie i ta piękna muzyczka, tego się nie da zapomnieć =]

Opublikowano

Zwabił mnie tutaj, ten o jakże chwytliwy tytuł :) Ja szczerze polecam film "Blow". Film opowiada o Georg'u Jung, który w na przełomie lat 70 i 80 był największych handlarzem kokainy w USA. Film można odbierać na dwa sposoby. Pierwszy to sposób dosłowny, potraktować go jako biografię, ale to błąd! Chociaż ten film jest na faktach z życia Junga, to nie przedstawia go w prawdziwym świetle. W rzeczywistości George zabijał bez skrupułów z zimną krwią, natomiast w filmie przedstawiony jest jako zwykły, łagodny człowiek. Drugi sposób interpretacji stawia nam pytania. Czy warto wieść spokojne uczciwe życie i na końcu nic z tego nie mieć? Czy warto ryzykować zmarnowaniem sobie życia w więzieniu? I w końcu, co w dzisiejszych czasach znaczą dla nas pieniądze?

Film oceniłbym na 9,5/10. Nie ma 10/10 tylko przez wyidealizowanie postaci Georga.

No i oczywiście gra tam niesamowity Johny Deep :)

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

@Yagami, ja wiem że nie na temat, ale chciałem zwyczajnie podzielić się z Wami moimi spostrzeżeniami o tym filmie :) W końcu mowa była o dobrym filmie.

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze