Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Sivir - Zwiastun Smierci

-#ProBeast#-

Build   

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. Build okaza? si? by? wystarczaj?cy dla ciebie?

• Tak
      5
    • Hmm,Tak,lecz nie gram Sivir.
      4
    • Nie
      15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co do tej taktyki to jesli nie pomoge koledze to cala gra nie wypali i bede feedowal, dostane dc i raporty?

Bo ja gralem dzisiaj sivir i probowalem sie poruszac po liniach ale trudno bylo po tych bagnach chodzic.

rly :

Gdzie sa Quinty ?

Mastery powinny byc 21:0:9

Madredy przed butami? Lepiej kupic latern ... (latarnie - robi sie z malych madredow) , przynajmniej nie w early.

Opublikowano

? wiesz że to nie poradnik tylko Build? a build ma mieć zawarte co trzeba i ma być dobry. A że ty masz inną wizję szaty i oprawy całości to trudno.

Pozatym nie ma ładnie wyglądać ale Naje**wać w grze czaisz? (za minusy masz wp**ol).

logodgc.png

Zbieram +

Opublikowano

Dodam, że build z run i masteries jest bez sensu czekam na kolejne minusy we wszystkich moim postach :]

Wogóle? ahh tak przecież 40 armor p. sie nie liczy ani sam dmg nic,a o hp już nie wspomne. Noo,co do minusów to ty sam zaczołeś ja tylko KOŃCZE.

logodgc.png

Zbieram +

Opublikowano

A to ciekawe, ja wyraziłem własną opinię bo robisz tu śmietnik. Mi nie zależy na plusach minusach ja po prostu lubię się wymądrzać i wkurwiać ludzi ew pomóc od czasu do czasu newbie.

Proszę kid moda o wyczyszczenie spamu.

Opublikowano

Sebos2 ale słuchaj sivir ma 3 zastosowania.

Pusher/średni ad

Ad carry

i średni pusher można na off tanka.

Więc ja przedstawiłem ją z perspektywy pushera. Zagraj tym buildem a zobaczysz o co chodzi.

logodgc.png

Zbieram +

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...