Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak spalić kartę graficzną?

Vipper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak spalić kartę graficzną Nvidia GeForce 7600 GS?

ps. Nie pytajcie się poco? :P

@edit Info dla kolegi, na podstawie mojej karty. On nie wie jaką ma :P

Opublikowano

Hmm, może podkręć ją na hardcore? :D

Moja galeria:

ZZN1o2Z.png

Tą niezaprzeczalnie piękną grafiką uraczył mnie użytkownik Atacama

Urban Exploring, fotografie z różnych opuszczonych miejsc :)

Opublikowano

POlewasz benzyną i rzucasz zapałke.

Tak na powaznie to odkrec wiatraczek i wlacz porządna gre.I podkrec ja do tego.Ewentualnie podlacz ja do zasilacza 24v

Opublikowano

I tak to nic nie da no chyba że ta karta jest bardzo stara one wszytskie mają czujniki temperatury i praktycznie nie da się spalić procka czy karty graficznej nawet jak podkręcisz i zdejmiesz wiatraczek no ale nie jestem pewien czy jak dasz bardzo duże napięcia to chyba wtedy może ale moim zdaniem tylko wtedy

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Na giełdzie komputerowej (przynajmniej u mnie) za małą dopłatą goście podpinają karty do prądu i je palą tak ze się nie da ich już naprawić. Taką kartę możesz spokojnie oddać na gwarancję mówiąc że spaliła się podczas normalnego użytkowania.

Jeżeli w sklepie nie mają takiej samej to muszą dać ci lepszą. Wielu ludzi tak robi ;)

Opublikowano

Wiatrak nic nie da. Miałem swojego czasu 7300 GT ze spalonym wiatrakiem, grałem w Gta SA i grzała się do 102 stopni. Jak się trochę dłużej pograło to do 120 stopni i komputer się wyłączył. Musisz podkręcić ją jak tylko można. Ale nie jest powiedziane że rozwalisz przy tym tylko grafikę. Po 2. twoi rodzice ciężko pracują, i chcesz spalić grafikę specjalnie żeby kupli Ci nową?. Nie szkoda Ci rodziców?. No chyba że masz jeszcze z 14 lat to tego możesz nie rozumieć. Kiedyś zrozumiesz, jak będziesz musiał sam na to zapracować.

World Of Tanks KW rulez!

Opublikowano

Było coś takiego taka gra która testuje kompa jak byś odkręcił wiatraczek i włączył ja na 12h to myślę że by poszła :) Wiem wiem o co chodzi o nowym kompie się marzy xDDD

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

@up Tak :P Kolega był ciekawy jak spalić swoją, to i ja chciałem się dowiedzieć jak przepalić swoją.

@edit zamknijcie temat. Już wiem to co chciałem wiedzieć.

@edit2 NIE PLANUJĘ PRZEPALIĆ SWOJEJ (kolega był ciekawy), JA CHCIAŁEM SIĘ TYLKO DOWIEDZIEĆ!

Opublikowano

@ UP

Ha ha ha xD Dostajesz plusa za te grafiki. Nie no epickie ! Jeszcze ten avatar xD.

@ TOPIC

Czemu chcesz spalić ? Pewnie , zeby rodzice kupili nowa co nie ? Jestes zalosnym dzieciakiem ;]. Wspolczuje rodzicom takiego dziecka bo pewnie ciezko pracuja bys mial gdzie spac i co jesc ... Chcesz karte ? Jak masz 16 lat to idz ulotki roznosic to sobie w kilka miechow zarobisz.

jqeuR.png

Opublikowano

Nie wiem czy to zadziała.

MSI Afterburning i podkręć na max'a.

Sprawdz i daj znać czy coś się dzieje , to może u brata tak zapierdole w laptopie :D

A tak na serio :D

Zapierdol trochę wody i się zpierdoli ( jak mniemam też cały komp )

Sam coś wymyśl .

Może to co 2xUp :D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ej no dajcie mu już spokój :/

chciał się dowiedzieć okej

po co kto to wie jeżeli

chce nową kartę graficzną

i tylko po to chce ją

spalić jego sprawa szkoda

jego rodziców to już jego problem...

ja osobiście od kilku miechów zbieram

sobie na najnowszego gtx'a mam już

ponad 700zł a starą kartę po co mam palić??

wole sprzedać za 200zł nie wiem ile ta jego

kosztuje ale na jego miejscu bym ją sprzedał i już

nazbierał na lepszą i git i czy to taki problem :{{

1313798626-U268549.gif

Sam na 32 w zombie bez użycia maszyny z napojem reanimacji

Opublikowano

Po co zabawa z wiatrakami itp.?

3 kropelki wody wystarczą :D

A tak dla pewności, to tak ją porządnie niech zamoczy, tylko oby nie chlapnął na płyte główną, ani na podzespoły ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...