Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ban

Tobik465

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam was.

mam pewien problem gdyż wyjechałem na 2 tyg. i po powrocie do domu miałem chęć zagrania w CA lecz przeszkodził mi mały komunikacik.

you account has been banned pernamently please visit www.nexoneu.com... jak ktoś wie co zrobic pisac daje +

xxx

Opublikowano

Zarąbisty poradnik. Lap +

@TOPIC

Rób nowe konto póki mozna z 5 shot wyłapać bonusy 200% i graj od nowa.

Bana wyłapałeś pewnie za haki, wieć 0 szansy na unbana.

posaj nick to dokładnie sprawdzimy, lecz to w ogole ci nie pomoze.

moje rady:

1.rob nowe acc

2.rob nowe acc

3.rob nowe acc.

tyle ode mnie

30589.png

Opublikowano (edytowane)

Zmień adres MAC kasrty sieciowej, jest to bardzo proste. Ściągasz np. MacAdressChanger, włączasz, masz swój adres mac, zmienisz niż literę/liczbę np. A na B i dajesz change. I wtedy mozesz grać w combat arms'a normalnie. Ale nowe konto musisz założyć, bo jak to jest perm to 99%, że za hacki, czyli stare konto poszło hoho. Tutaj masz poradnik jak zmienić adres mac na 7/Vistę http://www.mpcforum.pl/topic/369791-tutnajlatwiejszy-sposob-zmiany-adresu-mac-na-win-7vista/

Myślę, że pomogłem. :)

2x UP

"Rób nowe konto póki mozna z 5 shot wyłapać bonusy 200% i graj od nowa." skoro ma bana na perma, na adres mac, to po co ma robić nowe konto i grać w 5 shota ? <lol2> ?to nic nie pomoże,bo się nie zaloguje na gierkę o.O najpierw zmiana adresu mac. :)

Edytowane przez przemo450654

6cluij.gif

Opublikowano

Zamiast bawić się w zmiany adresów MAC napisz z zapytankiem do NEXON-a z jakiej przyczyny otrzymałeś blokadę konta na zawsze . Jeżeli byłeś czysty to cię odbanuja jeżeli nie to nie .

9368_gold.png

Opublikowano

Zamiast bawić się w zmiany adresów MAC napisz z zapytankiem do NEXON-a z jakiej przyczyny otrzymałeś blokadę konta na zawsze . Jeżeli byłeś czysty to cię odbanuja jeżeli nie to nie .

Znaczy wiesz, mi to zajęło hmm 45 sekund? :D także wiesz ;P

6cluij.gif

Opublikowano

Znaczy wiesz, mi to zajęło hmm 45 sekund? :D także wiesz ;P

Ale poczekaj ...

Nie wiadomo czy dostał bana na MAC.

Po prostu niech sie skontaktuje z NEXONem.

Oni my wszystko wytłumaczą .

Tyle z mojej strony .

9368_gold.png

Opublikowano

Ale poczekaj ...

Nie wiadomo czy dostał bana na MAC.

Po prostu niech sie skontaktuje z NEXONem.

Oni my wszystko wytłumaczą .

Tyle z mojej strony .

Racja . :) Popieram przedmówce. Napisz do NEXONA. jak ban za hacki, to masz wyżej odpowiedź ode mnie. :) Chyba wszystko wyjaśnione, także do zamknięcia. :)

6cluij.gif

Opublikowano

a ja mam pytanko - ile kont z tego komputera było bannowanych ? Bo ja mam taki prezencik od nexona w postaci special bann' a

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano
postaci special bann' a

???

Co masz na myśli ??

@TOP wpisz swoją nazwe i końcówka nexon forum/dishonor list to drugie to super extra uber wyjebana w kosmos długa lista zbanowanych graczy.

:D

Może znajdziesz..

Poszukaj tam z każdego dnia jest ( chyba )

GM bobki tam wbijają posty :D

Chyba chammer.

I masz napisane za co na górze.

Najczęściej za logi idzie.

Koło 1K dziennie zbanowanych (tak mi się wydaje )

Opublikowano

Max właśnie się pytałem bo special bann którego ja posiadam to coś takiego, że co jakiś czas pojawia mi się komunikat jakbym został zbannowany... Nerwica mnie łapie bo 7 razy już tak miałem ^^

Napisałem na forum nexona temat i odpisali mi że jest to spowodowane tym, ze z tego komputera zbannowane były 3 konta, a te komunikaty znikają po restarcie kompa..

Co do tematu to podaj mi tu nick lub na PW jeśli nie chcesz się chwalić kontem :P a sprawdze za co masz banna

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=search

Nie ma?

To masz za Black Chiper bana

Przykro mi ..nie odzyskasz konta

Masz dziecino odpowiedz w 1 twym temacie.

Opublikowano

no to sprawa wyjaśniona. Black Cipher - hack = bann perm bez możliwości unbanna

EOT

sygnatura_old.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...