Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fajna strzlanka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siemka,

Mam nowy sprzęt i chciałbym pograć sobie w strzelanke. Chciałbym by zawierała ona tryb walki wręcz (czyli podejść do gościa skręcić kark czy wyrwać broń).

Niejestem powien czy taka gra istnieje :P ale jeśli znacie jakieś tytuły podobne do mojego opisu piszcie!

Jak bardzo podoba wam się jakaś nowsza gierka tylko innego typu to tesz możecie napisać nazwę byle byłaby długa i zajeła kilkanaście godzin nudy :D

Edytowane przez kubusik
Opublikowano (edytowane)

Nie pamiętam czy można było skręcić kark są takie gry ale nie multiplayer i nie darmowe

Bo np w gta 4 można kopać jak np leży albo z nożyka dźgać ale ta gra nie darmowa

A może być bez takiego czegoś jak chce żeby była darmowa i przez neta ?

Jest takich pare co można grać przez neta ale skręcić kark to chyba nie ma ale kopać i td to np gta4

Edytowane przez PROSHOTER1994
634534203295449218.png
Opublikowano

Hmm mogę polecić ghost sniper ale czy tam była jakaś walka wręcz to sobie nie przypominam. Na bank zachodziło się kolesi od tyłu ^_^

Opublikowano

Crysis 2 jak się zakradasz na niewidce od tylu możesz skrecić kark, możesz ulepszać bronie na bierząco i ulepszać kombinezon, sprawność itp. Pewnie coś jeszcze tam można, ale jestem na początku

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

WarRock fajna gra można bić się na pięści i w dodatku jest wiele trybów gry chyba w żadnej grze online nie ma tylu są małe mapy są mapy średnie i zarąbiście wielki gdzie są helikoptery czołgi odrzutowce i wg zobacz sobie na youtube tylko wpisz chapter 3 bo jak zobaczysz cheapter 1 to ona z grafą nie jest taka dobra xD

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.