Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomóżcie mi wybrać jakąś grę mmorpg.

Breyton

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich użytkowników. Gram jakiś czas w grę Metin 2. No ale.. Metin ma taką grafikę że aż żal patrzeć. Poszukuje jakieś gry, z dobrą grafiką, efektywnymi skilami, ciekawymi qestami i no miło by było żeby jednak była po polsku, no ale angielską można też przepchać. Ściągnąłem sobie pełen zapału MartialEmpires co prawda po angielsku ale świetny wygląd, no ale cóż, pełen podniecenia, z cieknącą śliną na klawiature odpaliłem grę a tu "failed to connect server" i lipton, nie trybi. Co polecacie?. Odpadają gry typu WoW i jego bajkowa grafika, to nie dla mnie.

Podsumowanie

Wymagania:

-Dobra grafika

-Darmowa( wiadomo, jakiś tam Item Shop może być jak w Metinie, ale bez abonamentów i potionów za w item shopie za zł).

-Efektowne skille

-Ciekawe qesty

Wymagania sprzętowe gry nie mają znaczenia.

Pozdrawiam, i dzięki za wszystkie propozycję!.

PS. Grałem w 4 Story i Runes Of Magic ale mnie do siebie nie przekonały.

World Of Tanks KW rulez!

Opublikowano

- Aion ( prywatne serwery bo abonament -.- )

- Lineage II ( prywatne serwery bo znów abonament ... )

- Runes of Magic

- Silkroad

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

jak grasz w gry dla grafiki to wypierdalaj

żadna mmo nie ma dobrej grafiki więc to raczej odpada, spróbuj silkroada

@gra powinna być w miarę prosta, a nie kurwa pograsz kilka dni i stwierdzisz że za trudna czy coś

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Gram w gry które jakoś wyglądają, ale kultury może trochę?. Słów "wypierdalaj" to sobie w domu używaj. Metin ma taką grafikę że szkoda nawet na to patrzeć. Wolał bym żeby nie były to prywatne serwery.

PS. Co sądzicie o Cabalu?.

World Of Tanks KW rulez!

Opublikowano

Gram w gry które jakoś wyglądają, ale kultury może trochę?. Słów "wypierdalaj" to sobie w domu używaj. Metin ma taką grafikę że szkoda nawet na to patrzeć. Wolał bym żeby nie były to prywatne serwery.

nie rozkazuj mi bo nie jesteś moim szefem, jakbyś czytał regulamin to byś wiedział że można używać wulg

EXPmIpC.gif

Opublikowano

I co, chcesz na forum pokazać jakim to jesteś pro ziomem że przeklinasz i pokazujesz jak Ci słoma z butów wystaje?. Czekam na dalsze propozycję a Panu wyżej już nie odpisuje, bo szkoda zaśmiecać tematu.

World Of Tanks KW rulez!

Opublikowano

League of legends, Minecraft ( też jest w zakładce MMORPG), Shaiya czy jak to się pisze :D

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Ściągam Cabala, sprawdzę. Znajdą się jeszcze jakieś propozycję?. Grałem w last chaos ale mi się znudziła po godzinie.

World Of Tanks KW rulez!

Opublikowano

Vindictus

Grafika idzie na engine source wiec grafika jest jak w Half life 2

Skille sa efektowne i w ogole cala walka zywcem przeniesiona z devil may cry

Questy sa efektowne i czasem nawet z mozliwoscia wyborow

i oczywiscie darmowa

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

hrabia12 a możesz ścągnąć Vindictus'a? o.O. Jak tak to daj mi linka, bo ja wczoraj nie mogłem!.

World Of Tanks KW rulez!

Opublikowano

nie rozkazuj mi bo nie jesteś moim szefem, jakbyś czytał regulamin to byś wiedział że można używać wulg

Jak byś czytał regulamin to byś wiedział że nie można ich używać w stosunku do innych userów :P :P :P :P : DAŁEŚ CIAŁA xD xD xD

@TOP

A może jakieś FPS ?? warrock , combat arms , w Warrocku jest dobra grafika jak na grę online i wiele trybów gry polecam B)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Sprawdzę Cabal'a i Vindictus'a. War Rock mi się nie podoba, mimo szybkiego internetu mam tam dość spore lagi, inny koleś stoi w miejscu i za chwile jest kawałek dalej. W comabta czasami pykam bo tam lagów nie mam ;).

Sprawdzę również Rapplez :).

World Of Tanks KW rulez!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...