Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Mythos z CDA się nie uruchamia? Rozwiązanie!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, niewiem czy był taki temat, ale napiszę :>.

Ostatnio zacząłem się bawić na laptopie i nie mogłem grać w Mythos'a.

Zainstalowałem gre z płytki CDA i wyskakiwał mi prostokącik z białym tłem, dzięki mojemu magicznemu mózgowi odkryłem problem. Ale to za chwile.

Na początku pobawiłem się z plikami w folderze z grą. Uruchomiłem "updater" 'a i jak się zaktualizował "update0001" to wyskakiwał błąd ,że nie Updater nie może znaleźć Pliku o nazwie "PakTool".

A chodziło o to że ten "prostokącik" to (wg. mnie) ten "PakTool", jest na to powód - Mythos aktualizuje się cały czas nie wyskakuje błąd po sciągnieciu w/w pliku.

A to co zrobiłem

Uruchomiłem "mythos.exe" i wyskoczył mi ten prostokącik a nastepnie "updaterRun.exe" z folderu bin (mythos).

I tak o to aktualizuje mi się Mythos.

A tutaj mój problem -

Włączyłem grę i gdy jestem zalogowany do świata mój HUD (Życie, mana itp) jest rozmazane a mam wszystko na FULL ustawione. Pomóżcie.

518831445005751729602.png

Opublikowano

A tutaj mój problem -

Włączyłem grę i gdy jestem zalogowany do świata mój HUD (Życie, mana itp) jest rozmazane a mam wszystko na FULL ustawione. Pomóżcie.

Zaktualizuj sterowniki do karty graficznej oraz zobacz czy kabel od moniotra się nie poluzował, bo to też może być przyczyną.

rydah for life

Opublikowano

Ok, zrobiłem trochę inaczej.

Dokładnie to ustawiłem w "catalyst" 'cie większość na jakość i zadziałało (chodzi mi o opcję z grami związanymi).

518831445005751729602.png

• 6 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...