Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Włam na konto :(

Robciuu1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem. ktos mi sie włamał na konto, usunal mi wszystkie bronie co mialem, wydal dinary, a dopiero dzisiaj kupilem retaila na famasa i zmienil mi nick. Moge jakos odzyskac te rzeczy, a przynajmniej napisac do supporta zeby mi nick cofli czy cos. Czy wogole jest to mozliwe ze oddaja mi rzeczy, dinary i zmienia nick?

Sprzedam konto ;]

Szczegóły na gg : 1858591

Opublikowano

Napisz ticketa w tej sprawie bo to nie jest 1-szy raz na tym forum ;/

Dinary i broni ci nie zwrócą ale jest szansa że ci zwrócą stary nick ewentualnie zwrócą ci g1 za zmianę nicku

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

przykro mi kolego wszystko straciłeś nie potrzebnie sciągałeś wszystkie cheaty bo w co 2 są keyloggery

szkoda retaila.

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

Niestety ale nie odzyskasz nic ja też tak miałem z retailem na m60 a zapomniałem odpowiedzi do hasła ... :(

Dziękuję T H C za ... eeee.. za to, że zapominam

Dziękuję M O C za to, że to moja rodzina

Dziękuję moim starym za to, że po prostu jestem

Dziękuję życiu za to, że jest dla mnie wielkim questem

Opublikowano

LIPA ! nic nie odzyskasz hackuj dalej i nie uzywaj antywira a potem płacz na forum

Zbieram - !!

Mój Sprzęt:

System : Windows XP 32-bit SP 3

Karta Graficzna : Gainward GeForce GT 240 1GB

Pamięć : 2x1 GB

HDD : WD 500GB

Procesor : AMD Athlon 2x3,01 GhZ

Monitor : LG LCD 22" Flatron W2243S

Audio : Kino Domowe 5.1 :D (Nieźle Napier**la ^^)

Klawiatura + Myszka : Logitech EX 100

Opublikowano

No niestety. Ale niepotrzebnie retaila kupowałeś... Bo jeszcze nie wiadomo co może się stać. Najlepiej teraz zmień e-maila i hasło...

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Zainwestowałeś taką kase w WR hahaha - najbardziej shakowana gra pod słońcem.No chłopcy hakujcie dalej ,niech wam wszystkim pokradną lub pobanuja konta to wtedy do was przezmówi, wiem bbo sam kiedys haczyłem miałem 30 lv zbanowali i przestało byc tak wesoło :) założyłem nowe i gream czysto jak widzę haka to spuszczam mu wpierdziel czysto - trochę skill leci w dól ale co tam a jak nie daj ę rady bo idiota ma invi lub speeda to wychodzę i po kłopocie. Wiesz wcale cię nie żałuje bo grałeś na hakach , ale dobra rada jak masz screen-y kont to pisz tickety może pomogą , chyba ktoś już pisał jak to robić , ale jeżeli nie masz żadnych screen-ów i kodów na meilu to pożegnaj się z kontem , załóż nowe i nie hacz.

f5eea1e979090638.jpg

Opublikowano

Juz nic nie zrobisz.

Dinarow i broni nie odzyskasz, moze uda Ci sie odzyskac ewentualnie nick.

Szkoda ciebie bo akurat kupiles retaila.. ; /

Opublikowano

Rzeczy ci nie oddadzą dinarów też nie nie ma takiej opcji gdyby ci te cracker hasło zmienił to wystarczy że będziesz miał kody których używałeś np kod na premium albo za kupno dinarów po okazaniu ich oddają kto tobie ( to tak na wszelki wypadek to co napisałem )

ZAMYKAM

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...