Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Equidos [PL] [DEDYK]

UpsMtb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie zagram serwer do kitu. Administracja nawet nie testowała bonów i przed oficialem wbiłem bony w 1-5 na postacie. Administracja najpierw obiecuje potem po resecie nie dotrzymuje obietnic. Stanowczo NIE!!

Opublikowano

prezka dno jak i pewnie serw , a co do prezki wow uzupelniles tylko linki i wkleiles ss , a moze byc cos laskawie napisal od autora? opisal serw zachecil?

sygn1.png
Opublikowano

Nie zagram poniewąz Nie lubie grac na Clientach... Nic nie iwem jaki drop itp...

Marzenia się spełniają. ; D

levadia.png

'.Bezpieczniej pozostać w sferze marzeń. ' ;]

Opublikowano

Serwer spoko polecam tylko teraz ch padły i nie idzie . Event ox jest dziennie po 3-4 razy kamienie duchowe leca z metinów leci po 2-4 kd z metina +4 które mozna ulepszyc na +5 za 2kk i jest 50% szans. Zapraszam wszystkich na serwer.

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Serwer spoko polecam tylko musze sie szybko z gm skontaktowac . Zrobiłem biologa który był po chinsku i dostałem 60 defa. Teraz wgrał nowego i daje 100 defa (wiem bo kolega zrobił i dostał 100) . Mam nadzieję ze zostanie mi zwrócone to 40 defa

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

NIE POLECAM SERWA ! GM jakis nie ogarniety bo pisze ludzia ze typ ma eq z navi i ze go bedzie obserwowal hahaha. Serwer ma 1 dzien a ludzie juz stalki 9 (dziwne bo nawet bodzi nie ma) zatrute+9 typu 47% srednie a wzieli je chyba z nieba. Jeszcze raz stanowczo odradzam marnowanie tam czasu.

Pozdrawiam

94051081471225724789.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...