Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pomoc] Mu Strasznie Się Tnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze wczoraj miałem routera lecz odłączyłem go ponieważ laptop jest aktualnie nie do użytku, a sam router jakby... przerywał połączenie podczas gry / ściągania plików / siedzenia na GG.

Jednym z powodów odłączenia routera była też chęć zagrania w Mu Online. Ale jak ? Przerywało mi się połączenie... więc odłączyłem routera.

Ściągnąłem pierwsze Mu jakie mi się spodobalo - FuturaMu. Jest to ver. 1.02C.

No i rozpakowałem rar. włączyłem launcher, usiadłem wygodnie myśląc że zacznę już grę, a tutaj po załadowaniu się wyskakuje ekran wyboru serverów.

Nie w tym rzecz... poprostu strasznie tnie mi się gra - myszka rusza się tak że trudno nakierować na coś.

W tej ver. w tle jest Dark Lord na koniu i zamek nad którym lata smok. Nie tylko myszka mi się tak zawieszała. Smok ruszał się jakby był gifem zbudowanym z kilku klatek. Czyli że jest przed zamkiem a później jest za zamkiem xP

Słyszałem że grając na mniejszym okienku (window mode, 800x600) gra słabiej się tnie. Ale to nic nie dało. Dalej tnie się tak jak zwykle.

W procesach mam "main.exe 250.xxx KB". To raczej dużo o.O

Jeszcze jedno... ostatnio miałem formata i mogę nie mieć zainstalowanych jakichś plików.

Proszę o pomoc !

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%