Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Świetnie! Po co supportowi stanie z tyłu i leczenie skoro może rzucić się w środek walki i... zginąć.

Buff Kayle - według mnie i tak dawała radę.

Buff Nidalee (buff?) - nie wiem co o tym sądzić, OP heal przydawał się na linii bardziej niż włócznia.

Nerf Jaxa - może to i dobrze, koniec jaxów zjadających 1/4 hp na 2 lvl-u z q+w.

Opublikowano

lol nie dość ,że nidalee była już pro to jeszcze jej buffa dać mniejszy cld włóczni no to bd total op.. , a Sona ? po co ją buffić

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

Spokojnie, skapną się niedługo, że coś jest nie tak i dzięki temu zrobią kolejny patch, a w nim nerf tych postaci, które ulepszyli i tak w kółko.

Jaxa ostatnio znerfili (a i tak jest zajebisty), teraz znowu nerf, i tak będzie zajebisty.

Po prostu jego pasyw jest wszystkim co on ma..

aria-kinji-hidan-no-aria-23187036-1280-720_opt.jpg

Świat bywa okrutny.

Możemy tylko starać się na nim przeżyć.

Opublikowano

sorry za offtop lecz zauważyłem, że jak jest nowy update to robicie nowy temat.

Nie lepiej zrobić jeden temat, w którym będzie all na bieżąco?

Oczywiście temat podpięty by był.

@top.

Dzięki za info lecz dałem im suba i jest na bieżąco. ;)

w83od2.jpg

Opublikowano

Dla mnie sona dostała nerfa bo i tak ma do dupy heala, a jakiś jebany pancerz gówno da

Tak samo nie wiem co im nie pasuje w roli suporta trzymającego się z tyłu i healującego .. Niedługo dojdzie do tego, że przerobią rangedów na off tanków bo czemu mają stać z tyłu

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Dla mnie sona dostała nerfa bo i tak ma do dupy heala, a jakiś jebany pancerz gówno da

Tak samo nie wiem co im nie pasuje w roli suporta trzymającego się z tyłu i healującego .. Niedługo dojdzie do tego, że przerobią rangedów na off tanków bo czemu mają stać z tyłu

Niedługo wszystko postacie będzie robić się pod off-tanka bo tak jest przecież najlepiej - dużo hp, dużo dmg - OP!

Nie rozumiem właśnie tego w tym patchu. I tak każdy support będzie musiał trzymać się z tyłu bo w środku walki - 3s i pada nie robiąc dmg, nie lecząc i zbierając tyle co zada Brand z AA. Jedyny + tego rozwiązania to buff Janny - nie ma heal-a, nie ma problemu.