Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Więcej niż 6ch

Hmm

Rekomendowane odpowiedzi

Mentor
Opublikowano

Hahahah to jest tut?

Padajace game ?hahaha

Jesli padaja ci game to sa 2 sposoby zeby nie padały to po 1

1. Plik game zjebany wgrac nowy

2. Jesli nadal ci padaja game to poprostu dzielisz 1 Channel na map i tyle

3. Co to kurwa niby za tut? Jakieś gówno to jest poprostu napisane jak zrobic wiecej niz 1xCH zalosne

Opublikowano

@UPY:

1. Jest to dla osób które nie wiedzą o tym.

2. Odpal mi 7ch na jednym game, co z tego że to osobny proces jak wbije kilka osób i padną wszystkie ch?

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

@UPY:

1. Jest to dla osób które nie wiedzą o tym.

2. Odpal mi 7ch na jednym game, co z tego że to osobny proces jak wbije kilka osób i padną wszystkie ch?

Nawet kur na jednym game odpalę 10ch i to jednym skryptem sh i jakoś nic nie pada, jak się ma dobrze skonfigurowane configi i game. A ludzi powyżej 2500 i nie pada. Wystarczy umieć.

PS. Na serwerze odpalone 7ch i nic nie pada.

Opublikowano

Tut beznadziejny.Kazdy doskonale wie jak zrobic wiecej niz 5 ch czy 6ch.Ten tu jest zbedny.masz -

• 1 rok później...
Opublikowano

pamiętaj, najlepiej dać w jednym game max 4ch, pamiętaj też że najlepiej daję się 3-4gb ramu na 1 ch)

Jeżeli chcesz więcej ch (masz lepszą maszyne) możesz zrobić to samo co w 2 i 3 pkt tylko dodając game 3

no ciekawe, jak ilość channeli nie zależy od ilości ram, i nie wiem kto tak głupio gada, ponieważ po pierwsze jest ważna szybkość ram a potem ilość.

tym bardziej o szybkości całej maszyny;O

głupota totalna, uczcie tak, początkujących to daleko zajdziecie. Gz!

..x..

Opublikowano

No tak temat trochę Głupi, ale wszyscy krytykują a nikt nie napisze jak to zrobić dla tych nobków tak jak to nazwaliście, jedynie chyba Xyli próbował.

po co, jak tematy były poruszanie x razy, a jak większość nie umie użyć googla, to o czym my mówimy, xyli robił jakieś dziwne rzeczy i utrudniał sprawdę, bodajże to on był ale nie jestem przekonany, a po drugie po co dawać jak zaraz wielcy panowie forum przyjdą i oskalpują ciebie, nawet za rzeczy które sami nie umieją.

owszem można pomagać, ale osobom którzy docenia a nie jeszcze dodatkowo zlinczują.

..x..

Opublikowano

Zbytni nie pojmuję większej konieczności zachowania tego tuta na mpc.

Największą wadą człowieka jest debilizm.

Stań na czele , z odwagą na śmierć.

Opublikowano

o lol jaki stary tut już go kasuje ;D wgl z tamtego roku ^^ w tedy jeszcze byłem noobem

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...