Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mianowicie, proszę o doradzenie mi co zrobić :

Mam Wiza 102lvl z eq

i Fb +80 z tanim crapem

I teraz moje pytania:

Sprzedać eq z wiza by grać FB ? Eq z wiza 250kk max warte.

Czy Fb jest lepszy od Wiza ? Jak tak to w czym

100kk zarobione zainwestować w upgrady wiza i dać spokuj sobie fb ?.

Pisze ten temat tutaj, anie w pytania i odpowiedzi ponieważ tam się nikt nie udziela proszę o rady :)

Opublikowano

powiedzmy ze wizard ma lekko drozsze eq w porownaniu do FB

a co do tego wyboru, to zalezy od cb, jesli mialbym wybor to wybralbym FB, dlaczego?

fb ma dobrze buffy jak i debuffy co przydaje sie w expie i pvp (mana freeze wymiata ;p), ma bardzo dobre ataki i dobra BM2, latwo sie expi

WI tez jest dobry, w skillach stun, dobra BM2, z kilkoma skillami ze stunem ciezko zeby moobek (np. jakis boss) nas uderzyl

powiem tak, wybierz postac ktora ci sie bedzie lepiej gralo, jezeli wybrales FB all eq i itemki co na FB ci sie nie przydadza, sell

jezeli WI, to zakup jakies dosc tanie itemki na FBi moze troche pobij lvl'i, rob questy, dostaniesz troche kasy i moze cos dropnac ciekawego

ostateczny wybor oczywiscie zalezy od cb

pzdr

Opublikowano

"Eq z wiza 250kk max warte."

czyli skoro wybrałes WI to nie sellałeś eq i kasy pewnie troche malo, w takim razie polecam robienie dungow, najlepiej LiD'y drop sie prawie zwraca (jesli nie to o tyle ze ciezko zauwazyc ;p) i zawsze jest szansa na amp z bossika, a u cb LiD to zaden problem ;p

mozesz takze sprobowac tak

chwilke pograj FB jesli masz questy od krzyza (ja tak na to mowie ;p to sa supported cos tam :D) i jezeli masz tam ich kilka to kup jakies eq na FB (tit/s.tit zwykle i bedzie git) i rob te questy kilka lampek moze wpasc + moze cos dropnie ? to by bylo dobrze, lampki na mercurym jak patrzylem z 2 tyg temu byly po +/- 600k wiec mozesz troche dorobic, dodatkowo robienie zwyklych questow tez jest oplacalne jesli nie sa zrobione

:)

Opublikowano

Powiem tak,wizard to bardzo dobra postać,którą się bardzo dobrze expi oraz bardzo jest dobra na pvp ^^,więc wiadomo,że eq będzie droższe dla tej postaci ;) myślę,że powinieneś zostawić eq od WI,a sprzedać itemki od FB ;) i grać nadal WI.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...