Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie eq , powinien mieć na pvp 20-30? <woj>

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O ile pamiętam to najważniejsze żeby item miał jak największy bonus HP i jak najwięcej slotów. Takie itemy możesz dopić z Asmo i Szkieleta przed wejściem na Asmo. Asmo pojawia się co godzine a szkielet co 30 min. Dropisz itemy po 3 sloty i kładziesz dobre lapisy. Pozdrawiam.

ANIMA LIBERA! :P

sadass.png

CAUSE I AM HIGH

JUŻ W NIC NIE GRAM I NIE ODPISUJE, ELO

:D

Opublikowano

Ewentualnie Ruiny Argilla z bossami Kargosem (szkielet) i Rycerzem (Darkowy odpowiednik lajcianego Asmo) Czas respa i drop identyczny.

Najlepsze eq można oczywiście zdobyć w Item Shopie, eq 5 slotowe z UM Boxów. Osobiście sądzę, że podobnie jak 95% IS to niszczy Shaiyę, bo dzięki temu mamy 4 slotowe itemy na 1-15, ale cóż, MY - gracze - nic na to nie poradzimy..

Potem jest eq 4 slotowe, z tego co pamiętam - questowe. Chociaż mogę się mylić, nie jestem pewien czy to było 4 slotowe, bo od zawsze 20-30 tak jak 1-15 traktowałem jako piaskownicę dla dzieci, którą nigdy się specjalnie nie interesowałem..

Następnie jest eq 3 slotowe, które dobrze opisał Strachu dla strony lajtowej, oraz itemy dla strony Darkowej, które opisałem powyżej.

Potem zostaje eq bezslotowe, ale z dobrymi bonami do HP. To akurat możesz dropnąć na.. m2 bodajże. Zauważyłem w Apulune oraz Iris mnóstwo ludzi biegających w takich itemach, więc teoretycznie można grać i tak...

Zostaje jeszcze 1 boss, z którego możesz dropnąć eq na 20-30, oraz bezużyteczne itemy 30+ a dokładnie Elkid w KH (jak się nazywa lajciany odpowiednik - nie mam pojęcia) - resp 4h, dropi eq ok. 25-40lvl czy coś w tym rodzaju. Mało opłacalne, ale może coś Ci dropnie.

Btw, Lopescio gratulacje zostania pierwszym KidModem działu Shaiya Online. Teraz zapewne, nie będę mógł pisać tyle brzydkiej prawdy o lajtach, ile do tej pory... A na poważnie, mam nadzieję, że chociaż Ty trochę ogarniesz ten dział, zwłaszcza z starych tematów, których nie miał kto zamknąć, a które wszyscy kochają odkopywać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...