Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Nowy Hack PC Na Prywatne Serwery 2010 // 2011

S0NikX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1308765501-U105386.png

Mega PC Hack

Jego super działanie zobaczycie na dzikusach na spocie

1308765429-U105386.png

Tak

1308765413-U105386.png

Zalezy od clienta a dokladniej o patchera np. czy sprawdza pliki.

1308765590-U105386.png

skanm.png

Dzięki Pivo za skan. !!

1308765441-U105386.png

Witam,

Chiałbym przedstawić haxa ,który ma masakrycznie długi zasięg.. nasza postać atakuje moby z daleka + dodatkowo atakuje bardzo szybko.

działa z plikami 2008r , 2010r , 2011r , prawdopodobnie może działać na PL !! Nie testowałem bo tam nie gram.

nie pytac czy działa na pandora itp... bo sprawdzałem na kilku serwerach i działa. grałem przez kamermoda

działanie tego haka zobaczycie na filmie ,który przygotowałem.

Są to pliki PC więc działa to jedynie na:

- Postacie płci męskiej: Sura & Wojownik

- Postacie płci żeńskiej: Ninja & Szamanka

Instalacja

Wystarczy wypakować pliki i wkleić do folderu pack.

Uwaga

Jeżeli gracie na orginalnych clientach i taki serwer ma np. patchera ,który sprawdza wam pliki najlepiej wtedy ściągnąć kamerModa ze strony metin2mod.tk i odpalać grę przez kamermoda !!

Zalety

- Działa na każdym serwerze prywatny

- Nie zacina i nie wyrzuca z gry.

Prośba

Jeżeli będziecie używać haxa i wam się spodoba dajcie proszę w zamian subskrypcje oraz skromnego +

Mogę prosić o ściągnięcie 5% ?

1284282093-U138092.png

1308765779-U105386.png

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
  • Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest to Wait Hack z dużym zasiegiem.

To ma byc Nowy hack?

A widziales cos takiego na mpcforum ? ,bo ja nie...

nowy ,bo nikt nie wpadl na taki pomysl aby cos takiego zrobic..

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

2x up jak jesteś taki mądry to sam zrób coś takiego a nie potrafisz tylko krytykować. Dla sonika plusik za doskonałą pracę.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

No ja widziałem coś takiego niczym się nie różni...

http://www.mpcforum.pl/topic/307889-dlnowy-waithack/

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano

No ja widziałem coś takiego niczym się nie różni...

http://www.mpcforum.pl/topic/307889-dlnowy-waithack/

Boze co za dzieci minusują?

Mój ma większy zasięg i szybciej uderza..działa konia i buta..

przed chwila zrobilem tuta ale nie z generatora i dostawalem plusy.. teraz zrobilem z generatorem temat i minusy ?

a potem sie dziwicie ze dobrzy ludzie odchodza z forum..

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Różni się i tu dużo. Chociażby, że tak powiem językiem pisania. Sonik ma zrobione w plikach PC a ty masz jakis syf z kamermoda.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Po 1 tamten też działa z plikami 2010/11, wali najszybciej szybciej się nie da bo by logało. Też działa z konia. Ameryki nie odkryłeś kolego.

sygnahex.png

Opublikowano

Właśnie podkreślmy to, że pliki 2010 mają zabezpieczenia na tego typu hacki,a sonikowi udało się ominąć te zabezpieczenia!

I za to powinien mieć wasze spore uznanie, a nie tylko krytyka kręcenie nosem, a wam samym dupy się nie chce ruszyć żeby cokolwiek zrobić.

EXPmIpC.gif

Legenda
Opublikowano

Nie zamknę tematu, że nie ma skanu, ale masz 1h na dodanie jego. Zrób go antyvirusem.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Bardzo dziwne bo działało wszystko do aktualizacji na PL działało na każdym privie więc nie wiem w czym rzecz. Nawet jeśli to jest inny to masz go z ... nie będę podawał linków. Ale dobra ważne, że sprawne to się liczy .

sygnahex.png

Opublikowano

Nie zamknę tematu, że nie ma skanu, ale masz 1h na dodanie jego. Zrób go antyvirusem.

Tylko problem w tym ,ze mój norton jak skanuje to nie pokazuje co skanował. Na koniec skanowania psize ,ze nie wykryto zagrożeń itp.

Macie jakiś skan online co zeskanuje plik taki ?

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Z tego co pamiętam w pliku pc2 coś było i nie da sie tego zrobic ale nie jestem pewny.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Jak pierwszy raz udalo mi sie to odpalic na PL postac sie bugowala nie bylo mozna sie ruszac teraz skorzystałem z kilku plików i wszystko ok.

I ludzie mam prosbe nie minusujcie mnie.. moze uda mi sie to zrobic to wam to wstawie..

mysle ze jakby wziasc 2x wolniejszego waithaka to by dzialalo wszystko.. bo ten jest tak szybki ze buguje gre.. kika po prostu a pl ma jakies zabezpieczenia drobne

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Za ten post pewnie będę miał + co nie miara ale nie w tym rzecz.

Po co wam ten cheat na PL ?

To już lekka przesada , Bo jak zaczniecie używać tylu takich cheat-ów to każdy będzie miał 99 lvl i w ogóle

Na privach owszem ale na PL nie bardzo to mi się podoba ponieważ już z wbijania kolejnych lvl nie ma takiej frajdy .

Pozdr. Zoomix

... mają wąty do mojej sygnatury

-.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...