Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Opłaca Się Zmienić

Naruto32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałbym się zapytać czy opyla się zmienić profesje Mental na Body na 71 lvl. Jeśli tak to jak to zrobić na 71 lvl. Posiadam Żądło+6 Partyzanę+6 Lwia tarcza+6 Upiorna maska+5 i Boga Smoków+6. Proszę o szczere odpowiedzi.

Gram na Longjuyt2

max 800 x200

Opublikowano

Zależy od skilli ja pakowales w mentala patrze twoja sygna to sie nie oplaca a po 2 musialbys resetowac wit i sile bo mentalem pakujesz 2:1 wit ,sila

Tzn jak chcesz twoj wybor ale odradzam

ichigonapisblb.png

Opublikowano

ale on ma 71lv czyli vit i siła max ;]

Ja sam grałem body ale wolał bym mentala lepszy exp

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Opublikowano

Dolacze sie do temtu, mam bm i chce zmienic na wp....Czy musze cos przeczytac ? Jak tak, to co ? Bm ma 60 lvl ( w 3h xD )...

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Wp lepiej sie expi niz BM ale zalezy tez jak szles nie idzie sie nigdy najpierw duszek , najpierw ogniste do expa . No tak mnie sie nie pytaj bo ja na takim lvl nie zmieniam juz profy

ichigonapisblb.png

Opublikowano

Zwoj resetowania statow dostepny u handlary. Niestety resetuje staty skile(ale nie resetuje dowoddzenia itp.)

Wiele osób chce minusy. Ja zbieram + Daj Plusa nie bądź sknerus :P

Opublikowano

ale g1 to naprawde trudno tutaj wbic na tym serwie xD zreszta ja ogolnie polecam body bo to postac dynamiczna cos sie tam dzieje wcale nie jest kiepska do expienia zawsze sobie mozesz w pt z mentalem byc ale graj kim chcesz sam grac bodym i jestem z niego zadowolony gralem mentalem [nuda] tak wiec polecam ci body ;p

• Dodaj nową pozycję...