Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

Pavlo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[10:17:12] [LOGINERROR] C9 Error

[10:17:12] * Your ping is too high. Please close other network programs and try again.

[10:17:12] * Preparing for relogin.

[10:17:14] * Terminating Silkroad client.

[10:17:14] * Cannot autorestart/autologin, because no login info is known or valid.

Mam taki problem, wyskakuje mi to co mniej więcej 2 min, da się jakoś to naprawic? Proszę o odp. Dziękuję.

@Edit

Chciałem dodac, że mój kolega wbijał mi na postac na swoim kompie i na swoich postaciach czegoś takiego wogóle nie mial a na mojej co 2 min. Proszę o pomoc.

Admin Cienia
Opublikowano

Ściagasz/Wysyłasz jakiś syf, to ping ci skacze, wyłącz wszystkie pobierania a będzie normalnie, chyba że masz tak masakrycznie wolnego neta że to się dzieje.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano
Ściagasz/Wysyłasz jakiś syf, to ping ci skacze, wyłącz wszystkie pobierania a będzie normalnie, chyba że masz tak masakrycznie wolnego neta że to się dzieje.

Wbijałem na 3 postacie naraz i tylko jego konto to dostawało, z tego co wiem on pingów nie miał, ja napewno nie.../ Kolega :P

Opublikowano

Nic nie ściągam, żadna strona nie jest włączona oprócz mpcforum, a neta mam 2mb.

@Edit

Chciałem dodac, że na drugą postac mi wbije normalnie, a z tą sie tak dzieje;/

Opublikowano

Siema. Przeinstaluj sbota,może pomoże, a jak nie to zrób formata .

A tak btw: to ty nie masz 512 kb neta? ^^ Mam taki sam i nie mam tego problemu.

_eXodius_.png

_SlimShadY_.png

Opublikowano

pusc w cdm "ping onet.pl -t" i wklej tu kawalek i wpisz jeszcze "netstat" tylko to drugie podeslij mi na pM nie wklejaj tutaj

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

vinyl pomoglbys tez i mi? bo ja mam to samo a mam juz dosc restartowania silka :O ja chce isc afk

• Dodaj nową pozycję...