Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z botem. Napisałem bota, ale nie działa do końca tak jak chce. Ma on wciskać 'e' , ale wciska go bardzo wolno. U mojego brata działa on bardzo szybko. Czy ktoś może coś doradzić ? Dodam, że mam Windows 7, a mój brat XP.

Kod :

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano (edytowane)

Daj jeszcze funkcje command()

To jest ukryta treść, proszę

Tu masz ogarnięty kod, bo twój jest strasznie chaotyczny, jednak jeśli u kolegi działa dobrze, może po prostu masz zbyt słaby komputer na AutoIt ;p

Edytowane przez Gośka919
Opublikowano

skoro sleep 7000 czyli 7 s to co się dziwić ze wolno działa

na hexa nie trzeba zamieniać, oba formaty ( dec i hex ) obsłuży bez problemu

opty wywal całkiem niepotrzebne a domyślnie jest 5 ms i to w zupełności wystarczy

i co to za funkcja której nie ma command()?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

co tu rozumieć z petli , przesuwa pozycje szukanego pixela w krokach co 4 pixele więcej za każdym razem dodając wartośc do określonej współrzędnej na ekranie 654 , czyli szuka w zakresie ( dokładniej w lini ) 655 do 1078

to własnie sleep spowalnia skrypt , bo znajdując kolor czeka 7s, czyli zamiast sleepa powinien tam być send czyli wykonanie warunku jeśli jest spełniony , bez poprawki skrypt tylko odlicza sobie a na zakonczenie odliczania dopiero wciska klawisz

nie napisano zasady działania skryptu i co ma dokładnie robić , według mnie masz szukać zmiany koloru w określonym zakresie i jeśli znajdzie nacisnąć E

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

• Dodaj nową pozycję...