Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Mexilia [PL] [DEDYK]

Cardoso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NAJLEPSZY SERWER JAK DO TEJ PORY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Najwidoczniej nie grałeś na Diamond. Tam jest codziennie 1200+ graczy Online. Co do serwera - swoim starten mnie nie powalił. Myślałem, że będzie wszystko uporządkowane, spokój, miła rozgrywka, ale jednak się myliłem. Mając 70 lvl nie mam jeszcze eq niebiańskiego, gdyż wgl nie dropło. Serwer Full pod IS. Graczy wielu nie będzie, gdyż człowiek się będzie męczył, żeby zrobić białego hwanga, po tygodniu wreszcie mu się uda, a tu jakiś IS-owiec po 1 sms-ie może mieć tego hwanga. Patrząc na serwer z tej perspektywy, to współczuję pomysłu. Serwer jest zbyt zakręcony jak dla mnie. NPC dziwnie ustawieni - nie wiem jak wy, ale ja nie lubię takiego ustawienia. Za duży drop kasy jak dla mnie, za często stalki/bronie 65 lecą - są bezwartościowe. Osobiście nie mam nic to Team, ale ja po 2h grania stwierdziłem, że nie na to czekałem. Jak ktoś lubi typowe Easy z przed pół roku(bo wtedy akurat takie były tylko bez epików ;p) to polecam. Pozdrawiam

• Dodaj nową pozycję...